Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Jugandi Módszer könyv

Jugandi Módszer könyv
Jugandi Módszer könyv

Hogyan éljek minőségibb és stresszmentes életet?

 

Mindannyian arra vágyunk, hogy magabiztosan, fitten és boldogan éljük az életünket. Szeretnénk megoldani a felmerülő gondokat, stresszeket hatékonyan és rugalmasan úgy, hogy az életünk vidám és kiegyensúlyozott marad. Ezt elég nehéz kialakítani, mert nem tudjuk, hogy hogyan kell ezt csinálni. A megoldás a Jugandi Módszer, mely megtanítja a stresszkezelést többféle élethelyzetben. Továbbá egy gyakorlatias meditációra is megtanít, mely során a régi kellemetlen, traumatikus, stresszes eseményeket hatékonyan tudjuk kezelni.

 

A könyvben végigmegyünk a főbb élethelyzeteken, mindegyiket gyakorlatias módszerrel kezeljük. A Jugandi Módszer segíteni fog egy könnyen teljesíthető, nagyhatékonyságú tehermentesítő kúra kialakításában, hogy méreganyagmentes, fitt, energikus és élettel teli életet éljünk. A módszer nagy előnye, hogy az önbizalmadat és a negatív gondolkodásodat önmagadnak tudod kezelni. Ráadásul nagy előnye a módszernek, hogy mind testileg mind lelkileg megtisztulsz és gyökeresen fognak megoldódni a problémáid. Sok ember ismerte már meg ezt a gyakorlatias módszert, melyet sikeresen alkalmaznak. A Könyvben erről is bővebben olvashatsz.

 

Jugandi módszerrel erőfeszítés nélkül tartós, megingathatatlan önbizalomra teszel szert, mely kihatással lesz a karrieredre, a kapcsolataidra és a céljaidra.

"Ez a vezetett meditáció tudatosan, nagy szakértelemmel felépítve lépésről lépésre rávezet az önismeretre és az öngyógyításra. Ez módszer mindenki számára érthető és elsajátítható. Szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne tenni azért hogy egészségesebben és energikusabban élje a mindennapjait."                -Nagy Éva 64 éves

 

 

17,91
Bonuspunkte: 0,18 €
Beschreibung

A Jugandi Módszer kifejlesztése 10 éves koromban kezdődött, mert volt a családban egy komoly betegsége valakinek. Ezáltal nagyon sokat szorongtam, hogy ne veszítsem el Őt. Ezen időszakban a szüleim is sokat idegeskedtek emiatt. Ráadásul gyermekkoromat nagyon megnehezítette, hogy rendkívül lámpalázas voltam, mely az egész életemre kihatott. Ezért elkezdtem kiutat találni ebből az állapotból.

Elkezdtem tanulmányozni stressz csökkentő módszereket. Ily módon nagyon sok féle módszerrel találkoztam, és próbáltam össze kombinálni a saját élményemmel.

A középiskolás éveimet is végig kísérte a meditációs módszerem fejlesztése. Abban az időben a módszeremet arra használtam, hogy tudjak tanulni. Ugyanis nagyon fáradt voltam sokszor, és kitisztult elmével, friss fejjel tudtam csak leülni tanulni. A módszerem nagyon sikeres volt számomra, mert a középiskolában nagyon jó jegyeket szereztem.

2009-ben lettem okleveles vegyész, és ez az 5 év nagyon érdekesen alakult. Azonban megpróbáltatások követték, melyek arra sarkalltak, hogy a módszeremet további kutató munkákkal és tanulmányok elsajátításával véglegesítsem. Ezen módszer nagyon jól sikerült, komoly sikerélményeim lett vele. 

Hétévvel ezelőtt végeztem el a kineziológiát, és kezdtem el ingyen kezelni embereket. A kezeléseknél a sajátmódszeremet használtam. Majd 2018-ban nyitottam meg a rendelőmet, ahol szép számmal jöttek az emberek. Olyan betegségekből gyógyítottam ki az embereket, amely gyógyulások számomra is csodák voltak.

A Jugandi módszerrel meg tudtam csinálni egy teljes hitrendszer gondolkodásbeli rendrakást a fejemben. Elkezdtem ezt a módszert használni más embereken. Majd tanítottam a módszeremet azoknak, akik a rendelőmben hozzám fordultak. Ezekből az emberekből jó páran vállalták, hogy leírhatom a történetüket. Ezért is örök hálám nekik.

A könyv első részében az életemet végig kísérő történetekről és gondolatokról olvashatsz. Ebben a részben bemutatom hogyan fejlődött ki a Jugandi módszer.

Továbbá egy át fogó, mélyebb tudományos képet szeretnék adni, melyek célja a módszerem megértése.  

A következő részekben a módszer kialakulásáról írok és egyben bemutatom, végül leírom azokat az esettanulmányokat, melyekből sokat lehet tanulni.

 

Daten
Artikel-Nr.
9786150132716
Gewicht
270 g/Stk
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!