Üdvözöljük a Force of Nature oldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Jugandi Komplex Módszer előadás - Budapest
Jugandi Komplex Módszer előadás - Budapest
147,11
NEU

Jugandi Komplex Módszer előadás - Budapest

Örök fiatalon mozgékonyan, ízületfájdalom nélkül, szabadon, független életet szeretnénk. Úgy, hogy feszes-fiatalos arcbőrrel, gyönyörű dús hajjal, nyugodt, kiegyensúlyozott, szeretetteljes családi és baráti légkörben éljük az életünket.

Mindez sikerülhet a Jugandi Komplex Módszerrel.

147,11
Bonuspunkte: 1,47 €
Beschreibung

Szeretnéd tudni, hogyan legyél fiatalos, mozgékony és egészséges 40 éves kor felett?

Először had világítsak rá az akadályokra. A rohanás, a túlhajszoltság, a mindennapi mókuskerék miatt egyre több probléma merül fel, melyet szorongással élünk. A szorongás és az egyoldalú munkavégzés miatt állandóan rossz testtartásban vagyunk, ilyen például a görnyedés és a keresztbe tett lábak. Ezáltal az izmaink állandóan túlnyúlt vagy túlfeszült állapotban vannak, így a kötőszöveti fascia, az inak és a szalagok is feszülésben vannak. Az ízületekben ezáltal mikro elmozdulások lesznek, mely az egész csontvázrendszer aszimmetriáját okozzák. Így fájdalmas, bicegős és nehézkes lesz a járás.

A felületes kötőszöveti (fascia) láncok a mély és viscerális (belső szerveket zsák-szerűen beburkoló) kötőszöveti (fascia) láncokkal kapcsolatban vannak. Ezáltal a szöveti merevség és feszülés a belsőszervek felfüggesztésére is kihatással van, így az emésztésre és a nemiszervek működésére is kihatással van, mely gyomor fájdalmakat, emésztési problémákat és idő előtti méh-süllyedés okoz.

Ráadásul a ránk erőltetett rohanás, túlhajszoltság, mókuskerék által nagyon sok adalékanyagot, tartósítószert, nővény- és gyomírtószert, vegyszereket eszünk. Így leterhelődik a méregtelenítő szervünk, sérül a bélflóránk és a sejtközi terekben maradnak a méreganyagok, melyek tovább fokozzák a gyulladásokat, a túl sok szabadgyök képződést. Minél több a szabadgyök képződésünk, annál gyorsabban öregszik a testünk, így fokozódik a krónikus betegségek kialakulása. Egyre több lesz a daganatos, szív és érrendszeri és egyéb betegségekben szenvedő ember.

Mit csinálunk? Csökkentjük a fájdalmat vagy pótoljuk a hiányzó agyagot vagy egyéb szerekkel próbáljuk elnyomni a problémáinkat. Ahelyett, hogy kitisztítanánk a szervezetünket, megerősítenénk a méregtelenítő szerveinket és traumánkat, a stresszeinket, a szorongásainkat kezelnénk és karbantartanánk a kötőszöveti, ízületi, izom és csontváz rendszerünket.

A megoldás a Jugandi Komplex Módszer, melyben egy jól felépített, apránként fokról fokra haladó gyógynövény kúra tehermentesíti a szervezetet és segíti a méregtelenítő szervek munkáját. Amennyiben nem így csináljuk, hanem belevágunk egy léböjt vagy bármilyen kúrába, akkor a toxinok a vérben felgyűlnek és önmérgezést okoznak.

Emellett megtanítalak egy speciálisan felépített önmanuális terápiára, melyben megtanuljuk az ízületek, a kötőszövetek, nyirok rendszerre ható kezeléseket, különböző arcmasszázsokat és egy speciális, általam kifejlesztett pilatesz mozgássort.

Ráadásul megtanítalak egy stressz és trauma feldolgozáshoz szükséges módszerre, mely engem is egy súlyos betegségből segített ki.

Hatalmas nagy előnye a Jugandi Komplex Módszernek, hogy egy olyan nagy tudást kapsz a kezedbe, mellyel önmagadat karban tudod tartani. Nem fogsz függeni senkitől.

Megtanulod:

  • hogyan tartsd tisztán a tested;
  • hogyan hozd helyre a bélflórádat;
  • hogyan töltsd fel magad esszenciális vitaminokkal, antioxidánsokkal a természetből;
  • ezáltal hogyan tudsz az öregedés első számú ellenségeivel a szabad gyökök ellen védekezni;
  • hogyan tudod az ízületeidet helyre mozgatni, a támasztó és lazarostos kötőszöveteket karbantartani;
  • hogyan tudod a lesüllyedt petefészket újra aktívvá tenni, hogy természetes ösztrogéntermeléssel fiatalosan tudd tartani magad;
  • hogyan tudsz nyugott és kiegyensúlyozott gondolkodással élni;
  • hogyan tudod fiatalos arcot kialakítani és fenn tartani;
  • hogyan tudsz újra a természethez közelebb kerülni, hogy egészségesebb és ellenálóbb legyél.

 

Egy évben háromszor kerül megszervezésre az egynapos Jugandi Komplex előadás, ahol a maximális létszám 30 fő. Hiszen mindenkire, egyénre szabottan kell gyógynövényeket, önmanuális terápiát és egyéb technikákat tervezni.

A létszám gyorsan betelik, azonban több városban is megrendezésre kerülnek.

Az egy napos Jugandi előadás után részt lehet venni egy 4 hetes online tanfolyamon, ahol még több tudást, haladó technikákat mutatok meg. Ezáltal a Jugandi Komplex Módszert a segítségemmel végig tudod csinálni. Egy teljes testi és lelki megtisztulásban lesz részed, hogy fiatalos és egészséges maradj.

Minden 4 hetes tanfolyam után szervezünk egy bált a tiszteletetekre. Jugandi VIP taggá válsz, így minden 4 hetes tanfolyam után szervezett bálra öröktagság van. Örök barátságok fognak kialakulni. A rendezvényeken mindig beszámolok a legújabb kutatásaimról, vizsgálataimról.

 

A mai világ áraival nézve ezen tudás anyagnak az ára lenne:

Speciális tehermenetsítő méregtelenítő kúra. 30 000.-

Speciális mozgás és manuál terápiák 30 000.-

Speciális stresszoldó módszer 150 000.-

Könyv – tartalmazza a lépéseket 7 000.-

Japán arcmasszázs tanfolyam 19 000.-

Arc nyirokmasszázs tanfolyam 19 000.-

 

Összesen: 255 000.-

 

Nem az a célom, hogy mindenkiről sok pénzt szedjek be, hanem az hogy segítsek, ezért most az egy napos Jugandi Komplex Előadásnak az ára:

                        50 000 Ft Szeptember 20-25-ig

                        60 000 Ft Szeptember 26-tól Október 8-ig.

Utána, már csak tavasszal fog megint jönni ez az előadás, de ezekre jó előre betelik a hely.

 

 

 

Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimumot az előadás nem lesz megtartva.
Ebben az esetben a regisztrációs vagy a teljes összeg visszajár.
(Vagy egy későbbi időpontban is felhasználható) Fontos, ha az előadás meg lesz tartva de valamilyen okból nem tudsz rajta részt venni
az előleg összegét (15.000Ft) nem tudjuk visszafizetni, de termékeinkre levásárolhatod.

 

 

 

Daten
Artikel-Nr.
T202209B
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!