Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Hajhullás elleni kiemelt ajánlat
Hajhullás elleni kiemelt ajánlat
48,60 
47,12
3

Hajhullás elleni kiemelt ajánlat

Hajhullás ellen egy vitamin és hatóanyag feltöltés mellé megmutatom, hogy hogyan kell megmasszírozni a fejbőrt, hogy a hajhagymáknak megfelelő élettere legyen.   

48,60 
47,12
Début: 18.04.2023   Tant que les stocks durent!
Rabais 3
Megtakarítás 1,49 €
Points aprés achat: 0,47 €
Détails

Force of Nature Okleveles Vegyész gyógynövény hatóanyag szakértője megalkotta az új hajhullás elleni és haj regeneráló 100% natúr termék családját.

 

Tudományosan bizonyított Maca gyökér, Aloe Vera, Csalán-, Rozmaring-, és Mezei Zsurló levél hatóanyagok és a Hyaluronsav, B5, B3, C-vitamin kombinációja serkentik a haj növekedést.

 

Megakadályozzák a hajhullást a termék használatának első heteiben, úgy hogy a növényi hatóanyagok és a vitaminok táplálják a fejbőrt és a hajhagymákat.

 

Táplálják és segítik a régi és új hajhagymák életét.

 

A hajszálak erősebbek lesznek, és a hajad dússá válik.

 

Segíti a hajnövekedési ciklust a fejbőr és hajhagymák táplálásával.

 

Alkohol-,SLS, SLES- Parabén-, Phenoxyethanol-, EDTA-, PEG - mentes 100 % natúr kozmetikum, így az elvékonyodott fejbőrt és hajszálakat nem irritálja, hanem táplálja nélkülözhetetlen esszenciális anyagokkal.

Hogyan gátolja meg a hajhullást és segíti az hagymákat?

 

Gyógynövényes Dr Hajszérum

 

A maca gyökér gazdagon tartalmazza esszenciális aminosavakat, melyek táplálják a hajhagymákat. Ezek a leucin, arginin, lizin, glicin, alanin, valin, izoleucin, glutaminsav, szerin, aszparaginsav, hisztidin, treonin, tirozin, metionin, hidroxyprolin, és a sarcosin.[1] A Maca gyökér hatóanyagai tudományosan igazolt haj regeneráló és hajnövekedés serkentő hatásáról. [1]

 

Az aloe vera A-, C-vitaminokat, aminosavakat, réz-t, inozitolt, enzimeket és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek csökkenteni a hajhullást és erősítik a hajgyökereket. [2]

 

A csalán levél és rozmaring levél a kutatásokban DHT-blokkoló hatásúnak bizonyultak. [3,4] Hiszen a hajhullás egy oka lehet a tesztoszteron DHT hormonná való alakulása. [3,4]

 

Mezei zsúrló szilícium tartalma által segíti a haj növekedés serkentését. [5]

 

Az  gyógynövény koncentrált kivonata szinergiában hatnak, mely a Gyógynövényes  Dr Samponnal együtt tisztít, ápol, táplál és antioxidánsokkal ellát.

 

A tudományosan is bizonyított gyógynövények serkentik az alvó hajhagymákat, táplálják esszenciális anyagokkal a meglévő hajhagymákat és regenerálja a hajas fejbőrt.

 

Gyógynövényes Dr Sampon

 

A Gyógynövényes Dr Sampon is megtalálható a Maca Gyökér, az Aloe Vera gél,  Mezei Zsúrló, a Csalán levél és a Rozmaring levél.

 

Továbbá a Gyógynövényes Dr Samponban meg található még a Mustár mag olaj, melyben magas mennyiségben található DEA (cis-13-docosenoic acid). A DEA kutatások igazolják, hogy jó hatással van a hajra a hajhagymákra. [6]

 

Valamint Ricinus olaj is van benne. Számos kutatás és kísérlet bizonyítja, hogy a ricinus olaj serkenti a hajnövekedést.[7]

 

Nem utolsó sorban van benne C, A, B3, B5, E vitamin, Koenzim Q10 és Hyaluronsav, hogy a fejbőr és a hajhagymák megkapják a megfelelő táplálást. Mindegyik vitaminról egy litániát lehetne írni, hogy hogyan serkeneti a haj növekedést.

 

A Gyógynövényes Dr Sampon jól habzó és alaposan tisztító 100% természetes cukor tenzidek alaposan eltávolítják a szennyeződéseket. Alkohol-,SLS, SLES- Parabén-, Phenoxyethanol-, EDTA-, PEG - mentes 100 % natúr kozmetikum, így az elvékonyodott fejbőrt és hajszálakat nem irritálja, hanem táplálja nélkülözhetetlen esszenciális anyagokkal.

 

 Gyógynövényes Hajregeneráló

 

Tartalmaz Kollagént, Keratint, Selyem proteint, Méz kondicionálót, hővédő komponenst, Hyaluronsavat, B5, B3 vitamint, hársfa virág és narancs virág vizet.

 

Professzionális 13 fő összetevőt tartalmaz az azonnali hatásért. Az egyedi összeállításának köszönhetően mélyen behatol a hajszálakba. Belsejéből fejti ki hatását, feljavítja, erősíti és dúsabbá teszi a hajat. Figyelemreméltó hidratáló hatása van, csökkenti a haj elektrosztatikusságát. Rugalmasságot és csillogást kölcsönöz a hajkoronának. Pajzsként viselkedik a hajat a káros környezeti tényezőktől és a hőkezelések hatásaitól.

 

Növényi eredetű keratin alacsony molekulatömegű, ”low-molecular” típusú (250-1000 Dalton), más keratinokkal ellentétben. A keratin mélyen hatolnak a hajszálakba, és a hajat belülről regenerálják, erősítik és védik.

 

A selyem protein képes könnyen áthatolni a haj kutikuláján, és segíti a keratin bejutását. A selyemprotein is a hajszál belsejéből fejti ki hatását, feljavítja, erősíti, csillogóvá és dúsabbá teszi a hajat.

 

Növényi eredetű hajkondicionáló szépen elhelyezkedik a hajszálakon, a haj selymessé, könnyen fésülhetővé és ragyogóvá varázsolja.

 

A panthenol végtelenül hasznos a haj számára. Könnyedén a keratin felületére tapad és bevonja, kisimítja a hajszálakat és fokozottabb csillogást kölcsönöz.

Données
Numéro d´objet
5999861403356-2
Avis
Soyez le premier à rédiger un avis!