Jugandi Módszer

Könyv, ami segít a rohanó mindennapok ellenére boldog és kiegyensúlyozott élet kialakítására.

Hogyan tudsz a rohanó mindennapokban nyugodt és kiegyensúlyozott maradni?

Titok a Jugandi Módszer, mellyel a problémákat tiszta elmével stresszmenetesen tudod megoldani. Az élet mindenféle helyzetében használható, legyen az pármásodperc alatt megoldandó vitás helyzet, vagy egy régi múltbéli trauma, esetleg a jövőben egy megmérettetésre való felkészülés.

Könnyen elsajátítható komplex gyakorlatias stresszoldó módszer.

Lépésről lépésre segít az önfejlesztésben és megtanít kezelni mindenféle stresszes helyzetet.

Teljes tanfolyam anyaga egy könyvben.

Célzott, gyakorlatias és hatékony

 

Milyen fő problémákra nyújt megoldást a Jugandi Módszer?

Idegeskedés megszüntetése

Biztos voltál már olyan helyzetben, ahol nem tudtál tisztán gondolkodni. A felmerülő negatív gondolatok által félelembe, aggódásba és túlagyalásba kezdtél. Legbelül tudod ilyenkor, hogy mi a helyes, de valahogy mégsem tudsz ráhangolódni.  A Jugandi Módszerrel ezt az állapotot könnyedén lehet kezelni.

Vitás helyzetek

Családi, munkahelyi vagy egyéb feszült stresszeshelyzetben reálisan látni a dolgokat nagyon nehéz. A Jugandi módszer megtanít nyugodt maradni, ezáltal tisztán fogsz látni. A gondok mögött meghúzódó problémákat, nyugodtan és profin fogod tudni kezelni.

Szereplési láz

Tudod, hogy a jövőben lesz egy megmérettetésed, mely lámpalázat okoz számodra, akkor az idegrendszeredet fel tudod készíten. Így sikerélményed lesz mind a karriered, mind a tanulmányaid során.

Önbizalom növelésben

Az önbizalom nem jön magától, azért tenni is kell. Elárulom a titkát!

Testi tünetté alakult stressz megszüntetése

Amikor egy lelki rosszullét testi tünetként nyilvánul meg, az egy súlyos figyelmeztetés. A rendelőmben szerzett tapasztalat által, sok gyógyulásnak voltam már tanúja. Hiszen, ahogy elengeded a legbelső félelmedet, az idegeskedésed forrását, úgy az idegrendszered is megnyugszik és a testi tüntetek is alább hagynak.

Célkitűzés

Az élet mozgató rugói a kitűzött célok. Amennyiben elakadtál az életben, a célok megtalálásáról is egy külön fejezet szól.

Múltbeli traumák

Legtöbbször tudjuk, hogy a múltban mikor voltak a traumáink. Azonban nem tudunk olyan könnyen megszabadulni tőlük, mert időnként vissza-visszaemlékezünk rájuk. Ezt a frusztráló helyzetet a Jugandi Módszerrel könnyedén kezelni tudod.

Tanulási nehézségek

A jobb és a bal agyféltekének, a homloklebenynek és a halántéklebenynek a hosszú asszociációs rostokon keresztül összehangoltan kell dolgozniuk a tanulás közben. Amennyiben stresszesen ülünk le tanulni, akkor az agy összehangolt munkája nélkül nagyon nehéz dolgunk lesz. Gyerekeknek és felnőtteteknek egyaránt segít a Jugandi módszer.

 

 

Hogyan fog segíteni Neked a könyv?

Kidolgoztam egy módszert, mely gyerekkoromtól fogva fejlesztettem. Megoldást kerestem a lámpalázamra, mely nagyon megnehezítette a gyerekkorom. Nagyon sok módszert tanultam meg, míg végül Okleveles Vegyész, Kineziológus, Fitoterapeuta, Természetgyógyász lettem. Az elmúlt 6 évben nagyon sok embert kezeltem a módszeremmel.

A több év alatt szerzett tapasztalat az mutaja, hogyha valamilyen okból gondterhelté válsz, és aggódásba, félelembe, szorongásba vagy dühös állapotba kerülsz, akkor betegségbe hajszolhatod magad. A probléma valódi okát kell megtalálni és a betegséget vagy az ideges állapotot megérteni. Ezáltal tudni fogjuk, hogy mi alakította ki bennünk ezt a helyzetet és megoldjuk azt. Így egy természetes gyógyulási folyamat fog beindulni.

Azt tapasztalom, hogy az emberekben benne van a gyógyulás képessége. Testileg és lelkileg kiméregtelenítjük a testünk a Jugandi Módszerrel, ezáltal az életminőségünk teljes fordulatot vesz.

Guj Péterné Juhász Andreának hívnak Okleveles vegyész, Kineziológus, Fitoterapeuta, Hormonterapeuta, a Jugandi Módszer megalkotója

Miről szól a könyv?

Az első fejezet elméleti ismeretekről szól, melyben a 20. századi legújabb tudományos kutatásokon keresztül bemutatom az emberi test különleges részeit.

A második fejezetben 21 módszeren keresztül mutatom be lépésről lépésre a módszert, esettanulmányokkal.

A harmadik fejezetben bemutatom az orvostudomány szemszögéből, hogy mi történik a táplálékkal az emésztésünk során. Bemutatom, hogy milyen folyamatok játszódnak le az emésztőrendszerünkben, ha stresszesen ülünk le enni. Speciális gyógynövényeken és táplálkozáson alapuló könnyen teljesíthető tehermentesítő kúrát ajánlok.

A negyedik fejezetben a Jugandi Módszer előadáson részt vett emberek esettanulmányát olvashatod el.

 Mit kapsz a Jugandi Módszer könyvel?

 6 év szakmai tapasztalatot.

 Egy életre szóló segítséget a mindennapokban.

 Átfogó módszert az élet minden helyzetére.

 Kiutat a sikertelenségből és boldogtalanságból.

 Segít az álmaid megvalósításában.

 Önbizalommal teli, sikeres, boldog és egészséges életet.

Könyv Ára: 6.990 Ft

Bónusz 5.000 Ft kedvezmény a Jugandi Módszer előadás árából.

Átveheted ingyen személyesen Debrecenben a Piac utcán a Karácsonyi vásáron. GLS futárszolgálattal 1500 Ft szállítási költséggel. Azonban, ha utánvét kéred 1990 Ft.

 

 

 

Vélemények a Jugandi Módszerről:

 

„Ez a vezetett meditáció tudatosan, nagy szakértelemmel felépítve lépésről lépésre rávezet az önismeretre és az öngyógyításra. Ez a módszer mindenki számára érthető és elsajátítható. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni azért, hogy egészségesebben és energikusabban élje a mindennapjait.” Nagy Éva – 64 éves

"Az ellazulás során a testem energiaáramlása rendezett lett, ezáltal nyugodtabb lettem, a gondolataim pozitívabbá alakultak. A belső szorongások megszűntek. A meditáció segítségével olyan dolgok törtek felszínre, amelyekről azt gondoltam,hogy nincs is jelentősége, tudatalatt mégis gátoltak a mindennapi életben. Köszönöm Andinak, hogy megmutatta ezt a módszert, mert gyakorlással otthon is tudom majd oldani a blokkokat." - Juhász Évi 41 éves

 

„Nagyon jól kipihenten ébredtem a végén, mintha egy jót aludtam volna. A módszer nagyon jó, ajánlom mindenkinek, mert rendbe teszi az ember gondolkodását, mentális egészségét.” Juhász Attiláné - 59 éves

 

 

„Számomra megnyugtató és felfrissítő érzés volt a meditáció. Megnyugvás járta át a testem. Könnyen eltudtam képzelni a mondottakat. Kerekesné Juhász Anna - 26 éves

 

„Én személy szerint mindenkinek ajánlom ezt a gyakorlatot. Nagyon egyszerű gyakorlat, könnyen lehet meditációs állapotba kerülni, egyszerűen el lehet képzelni mindent. Segíti oldani a régi stresszes emlékeket. Megmutatta a jövőképemet. Az én korosztályomnak nagyon tudom ajánlani, mert oldja az iskola által okozott stresszt, segít ellazulni.” Kanál Máté – 18 éves

 

Segített feltöltődni, és az aktuális problémámra segített rávilágítani. Egyszeri „kezelés” nem elégséges szerinem, többszöri kezeléssel lehet oldani a problémát. Ezen okok miatt ajánlanám a kezeléseket mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni az önmagukat akadályozó, korlátozó tényezőitől.” Boetsch Éva - 35 éves