Üdvözöljük a Force of Nature oldalán!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Rólunk

Okleveles vegyészként, gyógynövény szakértő – Fitoterapeutaként és Kineziológusként célom, hogy segítsek, úgy ahogy már sok embernek segítettem a teáimmal, krémjeimmel és kineziológiás technikákkal. A gyógynövények iránti érdeklődésem által lettem vegyész, később Fitoterapeuta és Kineziológus. Természetgyógyász rendelőt nyitottam, ahol sok féle segítségkéréssel találkoztam. A több évnyi tapasztalat azt tanította Nekem, hogyha egy megoldandó problémája van valakinek, akkor azt mind testileg belülről tudományos alapokon bizonyított gyógynövényteával, mind egy magas hatóanyag tartalmú krémmel kívülről, és mind azt lelkileg is foglalkozni kell.

Több évnyi tapasztalatszerzés után úgy döntöttünk a Férjemmel, hogy a sok-sok fantasztikus ember problémájának a megoldásának a sikere és a nagyszámú érdeklődésre valótekintettel, megalkotjuk a gyógynövény teáinkat és krémjeinket. A Férjemmel és Gyerekeinkkel együtt vágunk bele Magyar családi vállalkozónként ebbe a kalandba.

A krémeket mindig úgy alkottam meg, hogy nagyon magas hatóanyag tartalmú, és minden alapanyaga természetes legyen. A professzionalitása a krémeknek az, hogy megfelelő állag a magas hatóanyag tartalom mellett, megfelelő eltarthatóság természetes tartósítószer mellett, csodálatos illat parfüm nélkül, színezék nélkül gyönyörű krémek, és a hatásuk bámulatosan azonnal érezhető a magas vitamin és hatóanyagok által.  A teáink aroma-, adalékanyag -, glutén -, és GMO mentesek. Tudományosan bizonyított gyógynövényekkel alkottam meg a teákat, melyek a megfelelő szinergiában hatnak.

Szeretettel várunk, hogy csatlakozz hozzánk klubtagként, ahol elsőnek értesülhetsz a hírekről, az akciókról, ahol ajándékokat és kuponokat adunk. Rendezvényeinkről is elsőként értesülhetsz, amelyet minél több városban szeretnénk megtartani.