Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Rólunk

Guj Péterné Juhász Andrea vagyok okleveles vegyész, a kötelezően választott szakirányom a biokémia volt. Gyógynövények kísérletezésével foglalkoztam már az egyetemen, végül gyógynövényszakértő fitoterapeuta lettem. Ezen időszakban megtanultam az Alkalmazott  Kineziológia minden ágát és számos izom, csont és ízületekre ható manuál terápiát. Egészségügyi szakemberként elkezdtem beteg emberekkel foglalkozni. 

Több mint 10 év kutatás, tanulás és 7 év betegek kezelésével töltött évek után kifejlesztettem egy komplex módszert. Azt tapasztaltam, hogy a betegségekből való teljes felgyógyuláshoz és az egészség megtartásához komplexen minden rendszerünkre ható kezelés sorozat szükséges. Így alakult ki a Jugandi Komplex Módszer, mely gyökeres és tartós megoldás nyújt.  

A több évnyi tapasztalat azt tanította Nekem, hogyha egy megoldandó problémája van valakinek, akkor azt mind testileg belülről tudományos alapokon bizonyított gyógynövényteával, manuál terápiával a csont- és vázrendszert és mind azt lelkileg is foglalkozni kell.

Több évnyi tapasztalatszerzés után úgy döntödtem, hogy a sok-sok fantasztikus ember problémájának a megoldásának a sikere és a nagyszámú érdeklődésre valótekintettel, megalkodtam a gyógynövény teáinkat és krémjeinket. 

A krémeket mindig úgy alkottam meg, hogy nagyon magas hatóanyag tartalmú, és minden alapanyaga természetes legyen. A professzionalitása a krémeknek az, hogy megfelelő állag a magas hatóanyag tartalom mellett, megfelelő eltarthatóság természetes tartósítószer mellett, csodálatos illat parfüm nélkül, színezék nélkül gyönyörű krémek, és a hatásuk bámulatosan azonnal érezhető a magas vitamin és hatóanyagok által.  A teáink aroma-, adalékanyag -, glutén -, és GMO mentesek. Tudományosan bizonyított gyógynövényekkel alkottam meg a teákat, melyek a megfelelő szinergiában hatnak.

Szeretettel várunk, hogy csatlakozz hozzánk klubtagként, ahol elsőnek értesülhetsz a hírekről, az akciókról, ahol ajándékokat és kuponokat adunk. Rendezvényeinkről is elsőként értesülhetsz, amelyet minél több városban szeretnénk megtartani.