Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Ráncos száraz bőr ápolása

Tudtad, hogy elsősorban a ráncokat a természetes ösztrogén szint csökkenése okozza, mely nem a változó korral indul?

Hogyan szabaduljak meg a ráncoktól anélkül, hogy az öregedés, a mullandóság gondolata gyötörne minden reggel a tükörbe nézve?

Akárhány éves is vagyok, nő vagyok és szeretném megélni a nőiességemet. Szeretném azt érezni, hogy elegánsan, csinosan és szépen jelenjek meg és élvezzem a jól megérdemelt életemet.

Kár, hogy a túlhajszolt életmódunk ezt az életérzést megnyirbálja. Egyszerűen felkelünk elrohanunk dolgozni, hazarohanunk főzünk, rendet pakolunk, majd hullafáradtan bedőlünk a tv elé vagy a könyv mögé. Egyik nap telik a másik után, évek telnek, amikor rádöbbenünk, hogy eljártak az évek felettünk. Nem ugyanaz az arc néz vissza a tükörből, mint régen. Mintha valaki más nézne vissza a tükörből. Még ilyenkor reményekkel telve mindenféle módszerbe beleugrunk, de tartós hatást és természetes megoldást nem találunk. Így marad a frusztráció, és az öregedésnek a gondolata.

Fontos, hogy megértsd azt a tényt, hogy: az arcbőröd mindig azt tükrözi, milyenek a belső szervek és szövetek állapota.

A megoldás, hogy ne csak a külső szépészettel foglalkozz, hanem a belsőd állapotával is. Több éves tapasztalatom, hogy a stresszoldással, az emésztőrendszer rendbetételével és a mozgásrendszer rendberakásával már jelentős javulást érünk el. A frissesség, a lelki nyugalom, a könnyed mozgás által visszanyered a nőiességet, azt érzed, hogy szép, vonzó vagy és felfigyelnek rád az emberek.

Hogyan nyerjem vissza fiatalos kisugárzásomat és arcom feszességét?

Elsőnek értsd meg, hogy miért alakulnak ki a ráncok.

30 év feletti nők

Jó pár éve dolgozol akár a munkahelyen vagy akár anyaként otthon, az életed hasonlít egy mókuskerékre. Feladatod van, teljesíteni kell. Ha fáradt, kimerült, túlhajszolt, kialvatlan vagy akkor is meg kell csinálni a kötelességedet. Azt érzed, hogy nem éred utol magadat. Azonban, ha van is egy kis időd magadra, akkor sem azt csinálod, ami a megfelelő regenerálásodhoz kell. Ha a megfelelő mozgás, masszázs, étkezési és relaxációs gyakorlatokat csinálod, akkor Te fogod a mókuskereket irányítani, és kiegyensúlyozott nőként Te irányítod az életedet. Viszont, ha nem regenerálod magad, akkor csak a megoldatlan feladatok után fogsz kiegyensúlyozatlanul rohanni, melynek kimerültség a vége és az élet folyton maga alá gyűr időnként. Ilyenkor egy állandó stresszben vagy, melyet megszokja a szervezet. Tűri addig, amíg ki nem merül.

 

A szervezettedben egy sor dominóhatás fog lejátszani. A stressz által magas lesz a kortizon szint, mely állandó izomfeszülést okoz. Az izomfeszüléssel az izmokat körbe vevő kötőszövet is feszül, és az emésztés romlik. Így egyre több toxin fog felszívásra kerülni. A méregtelenítő szervek túlterhelődnek, egyre többet leszel fáradt, kimerült. Ezen tartós stresszben a hormonális egyensúlyod is felborul. Hiszen a kortizon termeléshez progeszteronra van szükség, így kevesebb lesz belőle. Ösztrogén dominanciás állapotba fogsz kerülni, úgy, hogy a természetes ösztrogén szinted is csökkenni fog. A menstruációs napok száma és vérzés erőssége csökken. A kevesebb természetes ösztrogén által el kezd vékonyodni, száradni, dehidratált lenni a bőr. Ezáltal az arc mimikai mozgások a mosolygás vagy a szemöldök ráncolás törik a vékony bőrödet. A mosolygással nevető ráncok alakulnak ki a szád széle mellett és a szemed mellett.

Ne feledd, az arcod tükrözi a belső szervek szövetek állapotát. Magyarán, ha belül is dehidratált vagy, vitamin és antioxidáns hiányod van, a szervek egyre nehezebben fognak működni. De miután a szervezeted fantasztikus alkalmazkodik, így ez lesz a legkevesebb gondod az életedben. Ezt egy táplálékkiegészítő, vagy egy szépészeti beavatkozás nem oldja meg. Sőt elfedi a problémát, és komoly következményei lehetnek.

 

Klimax, változókorú nők

Ezzel a túlhajszolt stresszes élettel mész bele a klimaxba, ne számíts semmi jóra. Az ösztrogén szinted állandó marad, és a progeszteron szinted tovább csökken a stressz által termelt sok kortizon miatt. Ezáltal a peteérés akadályozódik. A vérzés rendellenes lesz, néha bő, néha mellfeszülés, és ingerlékenység jelentkezik. Majd a második szakaszban a petefészek már kevesebb ösztrogént fog termelni. Azonban a férfihormon termelése nem csökken, így relatív túlsúlyba kerül. Bőr és szőr tüntetek jelentkezhetnek az arcon. A haj elvékonyodik és hullik, továbbá alvászavar gyakran jelentkezik. Végül a harmadik szakaszban a petefészek elenyésző mennyiségű tüszőhormont termel. A bőr ráncosodik, a csontritkulás állandósul. A változó korban további gyors átalakulás következik be a bőrben, itt már nem csak mosoly ráncok lesznek. Hiszen az utolsó menstruációt követő 5 évében elvész a bőr kollagén tartalmának a 30%-a, és utána évente 2%-kal csökken.

 

Emellett a csontritkulással is számolni kell, melyet nem hiába hívnak „néma járványnak”. A negyvenes évek végén megindul a csontvesztés, mely nem jár fájdalommal. A csigolyák gerendázata azonban elvékonyodik. Kisebb fizikai behatásra is deformitások jöhetnek létre, ezért a tartás görnyedté válik.

Nagyon sokat görnyedünk, így a testünk stabilizálja ezt az állapotot. Ez marad a megszokott normális testtartásunk, és nem vesszük észre, mert a testünk kompenzál-alkalmazkodik. Azonban mikor a vállak előrébb vannak, a fej is elől van, ezáltal súly nehezedik a tüdőre és a rekeszizomra. A rekeszizom nem tud normálisan kitágulni, mert nyomás van rajta, ezért vesszük egyre nehezebben a levegőt. Továbbá a belső szervek nyomják. Ezen nyomás miatt a májunk, a vesénk, a belünk sem tud normálisan mozogni. Viszont a belek, a máj és a vese mozgása a salakanyagok kiválasztása miatt nagyon fontos lenne. Ezért, ha nem adunk elég teret a bel szerveinknek, akkor a méregtelenítés sem fog 100%-ban végbe menni, ilyenkor kezd raktározni és raktárat építeni a szervezetünk. Hiszen a sok szerves feldolgozatlan toxint elraktározza a szervet, mert a máj és a vese nem tud mindent kiválasztani. Azonban, ha állandó nyomás alatt tartjuk a belsőszerveinket, akkor pl: a vastagbélben a víz, a vitaminok ás ásványianyagok felszívása gátolt lesz. A kötőszöveteink dehidratáltak lesznek.

Ez a nyomás nyomja lefele a petefészket is, így azok is megereszkednek, a felfüggesztő kötőszövetjeik megnyúlnak, letapadnak. A nyomás miatt nem kap elég tápanyagot, és elsorvad, ezáltal nem fog természetes ösztrogént termelni.

Hiába fogyókúrázol, ha a májadnak nincs megfelelő közeg a működéshez. Hiába tornázol, ha nem hozod helyre az izomaszimmetriádat. Hiába eszel egészségesen és eszed a táplálék kiegészítőket, ha a belső szervek működése nem megfelelő. Sajnos a vitamin, a vízhiány, a rossz testtartás és a sok idegeskedés látszani fog az arcunkon. Ezért nagyon fontos komplexen minden rendszerünkre kihatóan karbantartani magunkat.

 

A változó korú hölgyeknél a ráncok csak a jéghely csúcsa, melyet, ha mindig eltünteti egy szépészeti beavatkozás, akkor még ugyan úgy ott marad a vízben a jég java része. A problémádat addig fogod elodázni, míg egy komoly betegségben fogod találni magad.

A Jugandi komplex módszerrel minden szervre hatunk.

Kineziológiai manuálterapeutaként helyre állítom az egész testben az izomfeszülések által kialakult aszimmetriát. A kineziológiai izomtesztekkel kitesztelem, hogy mely izmok vannak kórosan befeszülve, így arra személyre szabott mozgásterápiát kapsz. Megfelelő mozgással fent kell tartani ezt azt állapotot, ezért megtanítom neked hogyan végezd el ezt az otthonodban.

Továbbá a belső kompresszió nyomás alól felszabadítjuk a petefészket a megfelelő mozgással, így a megfelelő fiziológiás állapota helyre áll. Ezáltal a hormonális egyensúly a természetes ösztrogéntermelődés visszaáll. Persze megtanítalak erre a mozgásformára, hogy önmagadat karban tartsd.

Kineziológia stresszoldással kiteszteljük a háttérben álló rossz eseményeket, melyeket hatékony technikával törlünk. Majd megtanítalak egy hatékony stresszoldó relaxációs-vizualizációs technikára, hogy bármilyen felmerülő idegesítő helyzetet tudd oldani magadban.

Okleveles vegyészként, biokémiai tudással gyógynövény kutatásokkal Fitoterapeuta szakemberként rendbe hozzuk az emésztőrendszert megfelelő táplálkozással és gyógynövényekkel.

Többféle arcmasszázs technikával az arcödémát a nyirkot elvezetjük, oldjuk az izmok feszülését, a kötőszövet állapotát helyre hozzuk, így az érrendszer állapota javul. A kötőszövetben lévő kollagéntermelő fibroblasztok több tápanyaghoz jutnak és a megfelelő külső behatás által kollagént termelnek. Megfelelő gyógynövény hatóanyagokkal, vitaminokkal és esszenciális, nélkülözhetetlen, természetes hatóanyagokkal és zsírsavakkal feltöltjük a bőrt, mely által visszanyeri a vastagságát, feszességét és üdeségét.

Arc kezeléseket Force of Nature Natúrkozmetikumaival végezzük:

Éjszakai Szérum

A vadrózsa olaj, a Homoktövismagolaj, az Inkamogyoróolaj, a Fügekaktusz olaj, az Argán és a Kamélia olaj nélkülözhetetlen esszenciális alfa-linolénsavakat (Omega 3) linolsavakat (Omega 6), oleinsavakat (Omega-9), telítetlen zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Ezen nélkülözhetetlen hatóanyagokat a bőr azonnal beépíti a bőr sejtjeibe. Ezáltal táplálja, feszessé, rugalmassá és élettel telivé varázsolják a bőrt.

A hozzáadott Q10 koenzim, A- E- vitamin serkenti a kollagénképződést. Tartósítószermentes kozmetikum, 100 % természetes alapanyagokból áll.

Ezzel az olajjal végezzük az arcmasszázsokat. 

Ránctalanító Éjszakai Natúr Arckrém

Ránctalanítja és feszessé teszi az arcbőrt.

Fokozza a kollagén termelést a magas C-, A-, E-, B3-, B5-vitaminok, a Q10 koenzim és Hyaluronsav tartalom.

Esszeciális zsírsavak táplálják és hidratálják az arbőrt.

Professzionalitása abban rejlik, hogy a magas argánolaj és sheavaj tartalma mellett beletettük az összes lehetséges természetes hatóanyagokat, melyek a C-, A-, E-, B3-, B5-vitaminok, a Q10 koenzimet és a Hyaluronsav hatóanyagot. Ezen natúr kozmetikumot teljesen természetes összetevőkből készítjük.

A Jugandi komplex módszernek az a lényege, hogy megtanítja Neked hogyan tudd egészségesen, fitten, vonzón-csinosan és élettel teli vidáman önmagadat karbantartani.

 Kérj egy ingyenes konzultációt 06-30-430-1842 számon, ahol további hasznos tanáccsal látlak el. A ráncok csökkenése és a feszesebb simább arc mellett az életed is kiegyensúlyozódik. Rendbe jön az emésztésed, a stressz, a szorongás eltűnik, fitten aktívan, mozgékony leszel, ezáltal visszanyered önmagadat.