Szabadulj meg a hajhullástól, a száraz töredezett hajtól és legyen dús, egészséges a hajad

Okleveles vegyész gyógynövény hatóanyag kutató és szakértő által fejlesztett natúrkozmetikumok

Láthatóan az átlagosnál egyre több hajszálat látsz kihullani hajmosáskor és fésüléskor? Aggaszt a hajhullás? Szeretnéd visszanyerni a dúsabb hajkoronád, úgy hogy megszabadulj a száraz töredezett hajtól?

Keresel egy olyan hajhullás elleni sampont és szérumot, mely alkoholos kivonattól és egyéb irritációt okozó vegyszerektől mentes? Szeretnéd vissza nyerni a hajad szépségét, egészségét, rugalmasságát és fényességét, valamint tartósan megszabadulni a hajhullástól és a sprőd hajtól?

Stresszesebb időszakon, betegségen vagy változó koron mentél át, és nem is gondoltad volna, hogy egyszer egy komoly frusztrációt okozó hajhullás miatt fogsz aggódni? Ezért keresed a megfelelő hajhullás elleni sampont és szérumot, azonban az eddigiekben lévő alkohol vagy vegyianyagok irritációt vagy allergiás reakciót eredményeztek az elvékonyodó fejbőrödön? Ezek láthatóan nem használtak semmit?

Eleged van a költséges és időigényes kísérletezésből? Szeretnéd természetesen, kockázatmentesen, minélhamarabb visszanyerni a hajad egészségét, és mindezt hosszútávon fenn is tartani?

Látványos, Természetes Hajápolás

Hajhullás elleni Gyógynövényes Dr Hajápolás Csomag tartalma

Gyógynövényes Dr Sampon (250ml)

A Force of Nature Gyógynövényes Dr Sampon természetes összetevői irritáció és allergizáló hatás nélkül tisztítja a fejbőrt és a hajat.


5 gyógynövény speciális kivonatai, 2 esszenciális olajok és 7 féle vitaminok (C, A, B3, B5, E vitamin, Koenzim Q10 és Hyaluronsav) igazoltan megszünteti a hajhullást, úgy hogy táplálják a hajhagymákat, a fejbőrt. Ezáltal serkentik a hajnövekedést.


A szulfát mentes sampon felkészíti a fejbőrt a Gyógynövényes Dr Hajszérum komponenseire, és a hajszálakat a balzsam és a regeneráló tápláló, hidratáló komponenseinek a beépülésére.

Gyógynövényes Dr Hajszérum (30ml)

A Force of Nature Gyógynövényes Dr Hajszérum magas hatóanyagú természetes natúrkozmetikum, melyben alkohol és vegyianyagok nincsenek.


5 gyógynövény speciális kivonatai, és Hyaluronsav, B5, B3, C-vitaminok koncentráltabban magasabb mennyiségben van jelen. Ennek köszönhetően táplálják a fejbőrt, a hajhagymákat, így megakadályozzák az újabb hajszálak kihullását és segítik az újonnan jövő hajszálak kinövését.

Gyógynövényes Hajbalzsam (250ml)

A Force of Nature Gyógynövényes Hajbalzsam selyem protein és növényi keratin tartalma feltöltik a hajszálakat, így megszűnik a hajtöredezettsége, és szárazsága és dúsabb és csillogóbb lesz a haj.


A 4 féle esszenciális olajok, a vitaminok, hatóanyagok és gyógynövény kivonatok hidratálják és táplálják a hajat, így egészséges és ragyogó lesz a haj.


A növényi eredetű haj kondicionáló csökkenti a hajelektrosztatikusságát, selymessé és könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat.

Gyógynövényes Hajregeneráló (100ml)

A Force of Nature Gyógynövényes Hajregeneráló tengeri hatóanyagból származó hővédő komponense könnyű vékonyréteggel bevonja a hajat, és megvéd a hajszárító, hajvasaló és sütővas káros hőjétől.


A szórófejjel könnyen felvihető a Gyógynövényes Hajregeneráló professzionális 10 fő összetevői, melyek bevonva a hajszálakat erősítik, táplálják, selymessé, fényessé és egészségesebbé teszi a hajnak.

Miért különleges a Hajhullás elleni Gyógynövényes Dr Hajápolás Csomag tartalma?

Az első használat után megszünteti a száraz töredezett hajvégeket

Megszünteti a hajhullást, és serkeneti a hajszálak növekedését.

Táplálja a megfelelő hatóanyagokkal hajszálakat, a hajhagymákat és a fejbőrt, hogy egészségesebb, dúsabb, erősebb hajkoronád legyen

Természetes összetevőinek köszönhetően nem irritálja a fejbőrt, és a szemeket

Hosszantartó hatást biztosít a könnyű kifésülésben, a haj kezelésében és egészséges, fényes megjelenésében a hétköznapokban is

Valódi vegyész, gyógynövényhatóanyag szakértelemmel kifejlesztetett magyar termékek

Milyen főbb összetevőik vannak?

Maca gyökér 21 féle esszenciális aminosavakat tartalmaz, mely tudományosan igazolt haj regeneráló és hajnövekedés serkentők.

Aloe vera A-, C-vitaminokat, aminosavakat, réz-t, inozitolt, enzimeket és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek csökkenteni a hajhullást.

A csalán levél és rozmaring levél a kutatásokban DHT-blokkoló hatásúnak bizonyultak, ezáltal csökkentik a hajhullás fő okát.

Mezei zsúrlónak speciális kivonata a szilícium tartalma által segíti a haj növekedés serkentését.

A Mustár mag olajnak és a Ricinus olajnak számos kutatás bizonyítja, hogy serkenti a hajnövekedést.

Nem utolsó sorban van benne C, A, B3, B5, E vitamin, Koenzim Q10 és Hyaluronsav, hogy a fejbőr és a hajhagymák megkapják a megfelelő táplálást, hogy a meglévő és újonnan növekvő hajszálat erősek és egészségesek legyenek.

Növényi eredetű kókuszolajból készült hidratáló tenzidek jól habzók, melyek gyengéden és alaposan tisztítanak.

Maca gyökér, Aloe vera, csalán levél és rozmaring levél és Mezei zsúrlónak speciális kivonatai koncentráltabban magasabb mennyiségben van jelen, melyet miden nap száraz hajnak a fejbőrére való bemasszírozása serkenti a hajnövekedést, táplálja a meglévő hajszálatat a dúsabb és egészségesebb hajkoronáért.

Hyaluronsav, B5, B3, C-vitaminok extra magas mennyiségben vannak Gyógynövényes Dr Hajszérumban, hogy

Professzionális 10 fő összetevő mélyen behatol a hajszálakba és belülről teszik egészségesebbé és szebbé a hajat..

Kollagént, Keratint, Selyem proteint, Méz kondicionáló hidratáló, tápláló, lágyító és simító előnyöket biztosít a hajnak, és fokozott fényességet és egészségesebb megjelenést kölcsönöz. Mindezt úgy, hogy bevonja a hajszálakat, erősíti és védi a hajat. Puhaságot, rugalmasságot és csillogás teremt a hajnak.

Tengeri hatóanyagból származó hővédő komponens védi a hajat a hajformázás során, hogy szép egészséges maradjon a haj.

Hyaluronsavat, B5, B3 vitamint, hársfa virág és narancs virág víz végtelenül hasznosak a haj számára, hogy fokozottabban csillogó legyen a haj.

12 fő természetes összetevő feljavítja, erősíti és dúsabbá teszi a hajat, melyek szinergiában hatva a haj belsejéből fejti ki a hatásukat.

A selyem protein képes könnyen áthatolni a haj kutikuláján, és segíti a keratin bejutását, ezáltal feljavítja, erősíti, csillogóvá és dúsabbá teszi a hajat.

Az esszenciális jojoba olaj, zab olaj, ricinusolaj, szőlőmagolaj táplálja és fényessé teszi a hajat, úgy hogy fokozza a haj rugalmasságát, fegyelmezi a hajat és védi annak színét.

Növényi eredetű hajkondicionáló, hárfavirág és kamilla virág kivonat, növényi eredetű nátrium PCA, E- B5 vitamin táplálják és csillogást kölcsönöz a hajunknak, és a haj selymessé, könnyen fésülhetővé és ragyogóvá varázsolja.

100% természetes összetevőket tartalmaz, így veszélyes és irritáló, és allergizáló összetevőktől mentes. Nem kell aggódni a Parabén származékoktól, SLS-től, SLES-től, EDTAtól, Pafüm-től, PEGtől vagy Phenoxyethanoltól.

Marika Néni
Tovább olvasom
„Egy vásárban találkoztunk, ahol megvettem a hajhullás elleni termékeket. Egy hónap múlva fel kerestem Andit, mert elfogyott a szérum és picibaba hajak nőttek ki. Teljesen meglepődtem, mert eddig semmi nem segített. Közelebb vagyok a 80 évhez és nem gondoltam volna, hogy van még remény. Andinak óriási szakmai tudása van, fantasztikus termékeket fejlesztett ki. Ajánlani tudom mindenkinek.”

Hogyan használd a Hajhullás elleni Gyógynövényes Dr Hajápolás Csomagot?

1. Gyógynövényes Dr Samponnal kétszer mosd meg a hajad, úgy hogy az ujjbegyeddel gyengéden dörzsöld a fejbőrödet.

2. Tegyél egy kisebb mennyiséget a kezedbe a Gyógynövényes Hajbalzsamból. Oszlasd el a hajadon egyenletesen, majd fésüld meg a hajad.

3. Öblítsd le a hajad. Majd szárítsd meg vagy várd meg megszárad félig nedvesre a hajad.

4. Hajregenerálóval fújd be a tincseket. Végül szárítsd meg a hajad, vagy várd meg míg megszárad a hajad.

5. Minden nap vigyél fel pár csepp Gyógynövényes Dr Hajszérumot és körkörös mozdulatokkal masszírozd be a fejbőrödbe.

Kerekesné Juhász Anna
Tovább olvasom
„Ízületi gyulladásra szteroidot kaptam, mely által sok hajszálam kihullott. Ajándékba kaptam a Sampont és Hajszérumot, mely csodát művelt a hajammal. Babahajkoronám lett. A balzsam és regeneráló is fantasztikus.”
4890 Ft
4990 Ft
4990 Ft
5490 Ft

Gyógynövényes Hajhullás Elleni Csomag Ajánlat

14 970 Ft helyett
14 800 Ft
ingyenes tanácsadás

Gyógynövényes Hajápolás Csomag legjobb ajánlat

20 360 Ft helyett
19 990 Ft
Ingyenes Szállítás Csomagpontra
ingyenes tanácsadás

Gyógynövényes Hajápolás Csomag extra ajánlat

25 350 Ft helyett
24 450 Ft 
Ingyenes Szállítás
ingyenes tanácsadás

Gyakran ismételt kérdések

A hajhullás fő oka az elvékonyodó és csökkent keringésrendszerű fejbőr, mely tápanyag hiányos hajhagymához vezet. Gyógynövényes Dr Sampon és Hajszérummal táplálod a hajhagymákat, hogy vissza tudjon nőni haj és ne hulljon ki a meglévő hajszál. A minden napi fejbőrmasszírozással bevisszük az 5 féle gyógynövény és vitamin hatóanyagokat, mely stresszoldó és nyugtató hatású, fokozza a fejbőr vérkeringését és csökkenti a fejbőr feszülést. Ezáltal 6 hét múlva megjelennek a babahajak.

A hajhullás kialakulhat stressz, egy oldalú táplálkozás, rossz testtartás, gyógyszerek vagy hormon rendszerbeli változások miatt. Csatlakozz hozzánk az online klubunkhoz és segítek megtalálni és megszüntetni a probléma fő okát a mozgásterápiával, az önmasszázsokkal, a stresszoldó technikákkal, megfelelő táplálkozással és a botox hatású arctorna és arcmasszírozással. Érdeklődj és elmondom a részleteket.

Minden hatóanyagot csak a megfelelő gyártási móddal lehet előállítani, melyet okleveles vegyész gyógynövény hatóanyag szakértőként fejlesztettem ki. Ezen termékek nem tartalmaznak irritáló SLS, Parabén származékot, SLS-t, SLES-t, EDTA-t, Pafüm-t, PEG-et vagy Phenoxyethanolt, mert a sérült fejbőr védőréteget tovább bántják.

A haj 97%-át keratin alkotja, mely a haj rugalmassásáért és erőségért felel. Ezért a töredezett hajszálakat érdemes keratinnal visszapótolni. Azonban a hajszálak szerkezete nagyon zárt, kötött felépítésű, ezért a haj kutikulájában nehéz keratint juttatni. Ennek okán egy olyan balzsamot és regenerálót fejlesztettem ki, melyben a selyem protein képes könnyen áthatolni a haj kutikuláján, és segíti a keratin bejutását. A növényi eredetű keratin alacsony molekulatömegű, ”low-molecular” típusú (250-1000 Dalton), más keratinokkal ellentétben, ezért sokkal könnyebben hatol be a hajszálakba és a hajat belülről regenerálják, feljavítják, erősítik, védik, csillogóvá és dúsabbá teszi a hajat. Ezen hatást a többi professzionális összetevők is segítik.

Minden héten Gyógynövényes Hajápolást végezd el, így egy teljes héten is szép tartása lesz a hajnak. Amennyiben egy különleges eseményen szeretnél jól kinézni, de nincs időd megmosni a hajad, akkor egy picit vizezed be a hajszállakat. Majd fújjál a Gyógynövényes Hajregenerálóból a hajszálakra, és száríts be a megfelelő formára.

Minden hajtípusra megfelelően használható a Gyógynövényes Hajápolási csomag.

Kérhetsz egy ingyenes konzultációt a honlapon. Messengerben vagy telefonon is szívesen segítek egy személyre szabott haj és arcápolásban.  

Scroll to Top