Szabadulj meg a Rosaceás bőrtől, a ráncoktól és legyen szép, egészséges az arcod

Okleveles vegyész gyógynövény hatóanyag kutató és szakértő által fejlesztett natúrkozmetikumok

Aggódva nézzed a pirosodó, gyulladt, eres arcbőröd minden reggel a tükörben? Szeretnéd visszanyerni a bőröd egészségét, úgy hogy hosszútávon is tartós maradjon? Fontos számodra, hogy természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok legyenek?

Fiatalként szép arccal nem gondoltad volna, hogy felnőttként az el nem múló piros foltok miatt kell aggódjál. Észrevetted, hogy ezek a piros foltok nem hasonlítanak a pattanáshoz, és bármit kensz rá csípős irritáló érzés tör rád? Bármit teszel a piros foltok nem akarnak elmúlni?

Szeretnéd vissza nyerni az arcod egészségét és szépségét, azonban nem használt semmi, sőt irritációt, allergiás reakciót okozott? Sajnos a Rosaceás arcbőr első stádiumában a hámréteg folyamatosan vékonyodik elfele, ezért először piros foltok, gennyes hólyagok jönnek létre, mely a bőr gyulladásos immunreakciója az atkák és baktériumok ellen. Sérül a bőrvédő rétege és mikrobiomja, így az álltalános arckrémek mellett egyes natúrkozmetikumok is irritálhatják az arcbőrt. 

Eleged van a költséges és időigényes kísérletezésből? Szeretnéd természetesen, kockázatmentesen, minélhamarabb visszanyerni az arcbőröd egészségét, és mindezt hosszútávon fenn is tartani?

Látványos, Természetes Arcápolás

Rosaceás, ráncos, ödémás bőr elleni Arcápoló Csomag tartalma

Homoktövises Arckrém (50 ml)

A Force of Nature Homoktövises Arckrém professzionális 13 féle természetes összetevőkből áll, így irritációtól és allergiától mentes.

 2 fő gyógynövényt, 4 féle esszenciális olajat és 7 féle vitamin hatóanyagot tartalmaznak, melyek igazoltan megszünteti a Rosaceás, gyulladt pirosas arcbőrt, az ödémát és a ráncokat.

Rózsa Elixír Hialuronsavas C-vitamios Szérum (30ml)

A Force of Nature Rózsa Elixír magas hatóanyagú természetes natúrkozmetikum, melyben alkohol és vegyianyagok nincsenek.

5 gyógynövény speciális kivonatai és Hyaluronsav, Urea, B5, B3, C-vitaminok koncentráltabban magasabb mennyiségben van jelen. Ennek köszönhetően segít megszüntetni a Rosaceás, gyulladt arcbőrt.

Éjszakai Szérum (30ml)

A Force of Nature Éjszakai Szérum 6 féle esszenciális olajok nélkülözhetetlen omega 3,6,9 zsírsavai táplálják a bőrt.

 A hozzáadott Q10 koenzim, A- E- vitamin serkenti a kollagénképződés, melyek igazoltan csökkentik a ráncokat és egészséges, szép arcbőr eredményez.

Ránctalanító Éjszakai Arckrém (50ml)

A Force of Nature  Ránctalanító Éjszakai Arckrém nagymennyiségben tartalmaz Argán olajat shea vajat, melyek mélyen és bőségesen táplálják és feltöltik az arcbőr alsóbb rétegeit, így fokozva a bőrsejt képződést és a ráncok feltöltését.

Magas koncentrációban jelen van az A, C, E, B3, B5-vitamin, a Koenzim Q10 és hyaluronsav, melyek nélkülözhetetlenek a bőrsejtek táplálásában és a ráncok feltöltésében.

KINGA
Tovább olvasom
„A WAMP rendezvényén találkoztam Andival és a Force of Nature kozmetikumokkal. A rosaceás arcbőrömre kerestem egy krémet, így kipróbáltam a Homoktövis arckrémet. Betartva Andi utasításait, már egy hét alatt elmúltak a piros foltok, mellyel már több mint egy év szenvedek. Hálával és köszönettel tartozom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Miért különleges Rosaceás ráncos ödémás bőr elleni Arcápoló Csomag?

Az első használat után selymesebb, puhább bőr

Megszünteti a Rosaceás, gyulladt bőr

Táplálja a megfelelő esszenciális Omega 3,6,9 zsírsavakkal és sok féle vitaminnal az arcbőr sejtjeit

Természetes összetevőinek köszönhetően nem irritálja az arcbőrt

Hosszantartó hatást biztosít a ráncok ellen

Valódi vegyész, gyógynövényhatóanyag szakértelemmel kifejlesztetett magyar termékek

Juhász Attiláné
Tovább olvasom
"Kb. 3 hónapja használom ezeket a kozmetikumokat és kifejezetten érezhető a hatása. Amikor felkenem egyből érezhető a feszesítő hatás. Nincs benne semmilyen káros vegyszer, ez külön ajándék. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!"

Milyen főbb összetevőik vannak?

A Force of Nature Homoktövises Arckrém több mint 60%-ban vadgesztenye hatóanyaga erősíti a vérkapillárisok ellenállóképességét, érfalvédő és gyulladáscsökkentő hatású.

A klinikailag tesztelt vörös alga kivonat segít a Rosaceás bőr kezelésében, és segít a gyulladást csökkenteni.

Homoktövismag olaj, fehérliliom, kendermag olaj, szőlőmag olaj megfelelő szinergiába hatva táplálják omega 3 zsírsavakkal az arcbőrt, melyek öregőbőr elleni revitalizáló tulajdonságairól híresek.

C-,E-, B3- B5- A(karotin) vitaminokat, Koenzim Q10 és a hyaluronsav serkentik a kollagén termelést, táplálják és ránctalanítják a bőrt.

A Rózsa víz, vadgesztenye, a zöldtea kivonat, az aloevera kivonat és a narancsvirág víz hatóanyagai a kollagén képződéssel feszesítik a bőrt, csökkenti a gyulladást, védik az érfalakat és csillapítják a bőrpirosodást.

Az urea, glicerin, extra magas mennyiségű c-vitamin és a hyaluronsav mélyhidratáló hatóanyagok, melyeket fokozzák a kollagéntermelést, fokozzák a bőrsejtek képződést és a ráncok feltöltését, kisimítását.

A ránctalanító bőrápolásban a Vadrózsa olaj, a Homoktövismagolaj, az Inkamogyoróolaj, a Fügekaktusz olaj, az Argán és a Kamélia olaj a nagyágyúk.

Számos kutatás bizonyítja, hogy a ráncos, Rosaceás bőrnek az A vitamin segít ösztönözni a hámképződést és a szaru képződést, így serkenti a kollagénképződést, kisimítja a ráncokat és csökkentik a gyulladást. Öregedésgátló, antioxidáns, ráncmegelőző hatású.

Rosaceás bőr gyógyításának nélkülözhetetlen az esszenciális zsírsavak, az A-vitamin mellett  a Q10 koenzim, mert segítik a sejt működését.

Professzionalitása abban rejlik, hogy a magas mennyiségű Argán olaj és sheavaj esszenciális zsírsavai intenzíven táplálják és hidratálják az arcbőrt.

A C-, A-, E-, B3-, B5-vitaminok, a Q10 koenzim és a Hyaluronsav hatóanyagok fokozzák a kollagén termelést, úgy hogy táplálják a fibroblaszt és bőr sejteket.

100% természetes összetevőket tartalmaz, így veszélyes és irritáló, és allergizáló összetevőktől mentes. Nem kell aggódni a Parabén származékoktól, SLS-től, SLES-től, EDTAtól, Pafüm-től, PEGtől vagy Phenoxyethanoltól.

Nagy Éva
Tovább olvasom
„Mind a nappali és az éjszakai krém használata során azt tapasztaltam könnyen felszívódik, feszesít, ránctalanít és nagyon kellemes a bőrnek."

Hogyan használd a Rosaceás ráncos ödémás bőr elleni Arcápoló Csomagot?

1. Mosd meg alaposan a kezedet!


2. Ha intenzíven érzéken a bőröd, akkor csak vízzel mosd meg az arcod reggel. Amennyiben a bőrödnek a rosaceás állapota nem előre halladott, akkor most meg a Feketeszenes Arclemosóval.


3. Majd Rózsa Elixírrel kendbe az arcod reggel.


4. Ezt követően kendbe a Homoktövises Arckrémmel az arcod reggel. Amennyiben gyulladt piros hólyagos vagy eres az arcod, akkor naponta többször is kendbe az arcod. Akár óránként. Kerüld a napot ebben az időben!


5. Este ismét alapos kézmosással kezdünk!


6. Majd mosd meg az arcod, ha lehet Feketeszenes Arclemosóval, mert az arcon lévő baktériumokat és a Rosaceát okozó Dermodex brevis atkák el kell vele távolítani.


7. Masszírozd a bőrödbe az Éjszakai Szérumot.


8. Végül kend be a Ránctalanító Éjszaki Krémmel.


9. Hetente végezz egy Tápláló Arcpakolást.

Hajdúné Hőgye Zsófia
Tovább olvasom
„Sokféle arckrémet kipróbáltam már, így van összehasonlítási alapom. A Force of Nature krémjeit használva, már az első alkalom után látható volt a változás! Azonnali feszesítést adott az arcbőrömnek! Érzékeny bőrűek is használhatják! Kiváló minőség, mindez elérhető áron! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”
6490 Ft
4990 Ft
5990 Ft
5490 Ft
4990 Ft

Rosaceás ráncos ödémás bőr elleni Arcápoló Csomag ajánlat

27 950 Ft helyett 26 950 Ft ingyenes tanácsadás Ingyenes Szállítás

Rosaceás ráncos ödémás bőr elleni Arcápoló Csomag legjobb ajánlat

31240 Ft helyett 29 990 Ft Ingyenes Szállítás Csomagpontra ingyenes tanácsadás

Gyakran ismételt kérdések

Az egyetemen Rosaceás gyulladt bőrbetegséggel szenvedtem, ezért komolyan elkezdtem kutatni, fejleszteni vegyészként egy hatásos gyógynövényes krémet és szérumot. Kiképeztem magam a kozmetikai pályán és a vegyész szak biokémia irányvonalat tanultam és kutattam. A saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen gyorsan helyre lehet hozni a gyulladt bőrt. Továbbá hosszútávon fenn tartani.

Miután a mozgásterápiába, a kineziológiai pszichoterápiában, a Kineziológiai Manuális technikákban és Fitoterápiában tovább képeztem magam, így egészségügyi dolgozóként is tudok segíteni. Csatlakozz hozzánk az online klubunkhoz és segítek megtalálni és megszüntetni a probléma fő okát a mozgásterápiával, az önmasszázsokkal, a stresszoldó technikákkal, megfelelő táplálkozással és a botox hatású arctorna és arcmasszírozással. Érdeklődj és elmondom a részleteket.

Minden hatóanyagot csak a megfelelő gyártási móddal lehet előállítani, melyet okleveles vegyész gyógynövény hatóanyag szakértőként fejlesztettem ki. Ezen termékek nem tartalmaznak irritáló SLS, Parabén származékot, SLS-t, SLES-t, EDTA-t, Pafüm-t, PEG-et vagy a natúrkozmetikumokban található Phenoxyethanolt, mert a sérült arcbőr védőréteget tovább bántják.

Kérhetsz egy ingyenes konzultációt a honlapon. Messengerben vagy telefonon is szívesen segítek egy személyre szabott haj és arcápolásban.  

Scroll to Top