Hogyan szabaduljunk meg a klimax tünetektől anélkül, hogy a ráncokkal, a hasi zsírral, az éjszakai izzadással és a hangulatingadozással élnénk együtt?

Vegyél részt az ingyenes élő előadáson ahol elmondom, hogyan építs fel egy természetes komplex módszert a klimaxos tünetek ellen, hogy aktív, fitt, fiatalosak és egészségesek maradjunk. Tudományos bizonyítékokon alakuló konkrét módszert mutatok be.


 

A módszer azoknak a klimax előtt álló nőknek való, akik szeretnének felkészülni a változó korra, úgy hogy ne kelljen szenvedni a hangulatingadozással, az éjszakai izzadással, hogy a ráncokkal, a hasi zsírral.

A módszer azoknak is szól a módszer, akik benne vannak a klimax változó korban és szeretnék, hogy a minden napjaikat ne határozza meg a hangulatingadozásból fakadó düh, idegesség, az éjszakai izzadás, az ízületi fájdalom és a mulandóságnak az öregedésnek a gondolata.

Továbbá, azoknak a nőknek is szól, akik túl vannak már rég a klimaxon, és szeretnének fiatalosabban, fitten és egészségesebben élni.

A célom, hogy bemutassam, hogy milyen folyamatok játszónak le a változó korban, és mit tudnak ellene tenni.

Ezen tudással fiatalosan és egészségesen tudod tartani magad, úgy hogy fitt maradsz, megszabadulsz a hangulatingadozástól, az idegeskedéstől, a ráncoktól, és a felesleges plusz kilóktól.

Ezért, ha szenvedve, rohanva éljük a minden napi életet, és nem figyelünk oda magunkra, akkor megjelenik az idegeskedés, a tünet, a betegség, végül a vegetáció. Te döntésed, hogy hosszú boldog életet élsz, vagy a pénz után rohanó rövid sóvárgó életet választod. Hiszen az életben a legfontosabb az egészségünk magtartása.

Gyere az INGYENES élő előadásra, ahol értékes tudás kapsz.

 

Az előadáson szó lesz 3 titokról:

 1 Titok:

Hogyan tudjuk fiatalosan és fitten tartani a testünket?

 2. Titok:

Hogyan tudod elsajátítani a kipróbált hatékonyan működő technikákat és legyél a saját magad karbantartó terapeutája?

  3. Titok:

Hogyan tudod beilleszteni az életedbe a tornát, az önmasszázsokat, a relaxációt, a gyógynövényteák készítését a rohanó mindennapok ellenére, anélkül hogy át kellene változtatnod az életritmusodat, a jól megszokott minden napi ütemtervedet?

 

 Esettanulmányokat mutatok be, melyekben gyors és tartós eredményeket értünk el.

Szeretnéd tudni, hogy hogyan szabaduljunk meg a klimax tünetektől, a ránctól, éjszakai izzadástól és maradjunk fiatalosak, anélkül, hogy drága és kockázatos kezeléseken vennék részt, akkor jelentkezz az előadásra.

Az előadás élő youtube csatornán lesz, ahol élőben az előadás végén tudsz kérdezni. Ha nem tudsz részt venni részt venni rajta, később is megnézhetted, azonban az extra ajándék nem lesz aktuális. Ezért, ha tudod tedd magadat szabaddá március 9.-én este 18 órától.

Ki vagyok Én?

Guj Péterné Juhász Andrea vagyok okleveles vegyész biokémiai szakiránnyal, gyógynövénykutató és szakértő Fitoterapeuta és Alkalmazott Kineziológus, Dorn manuál terapeuta, gerinctréner, pilatesz oktató vagyok. A saját problémáimon és régi betegségem által kifejlesztettem a Jugandi komplex módszert, mely speciális gyakorlatokból áll.

Hihetetlen felépüléseket, teljes életminőség javulásukat és életek teljes pozitív 180 fokos fordulatait láttam már. Ez mind annak köszönhető, hogy a tudatosan felépített testi tisztítással, feltöltéssel, a traumáink feldolgozásával és a mozgásrendszerünk karbantartásával megújulunk. Ezáltal eltűnnek a toxinok, a szabadgyökök, a gyulladás, antioxidánsokkal feltöltjük a szervezetet akkor az immunrendszerünk, a sejtjeink képesek új erőre kapni és rendbe hozni a testünket.