Hogyan tudunk ízületi fájdalom, klimaxos tünetek és hangulatingadozás nélkül aktív életet élni, úgy hogy megtartjuk fiatalságunkat és egészségünket

40-50-60-70 év felett?

Vegyél részt az ingyenes 3 napos minikurzuson, ahol elmondom, hogyan építs fel egy természetes komplex módszert az ízületi fájdalom és klimaxos tünetek ellen. Konkrét gyakorlati ízületi teszteket, ízületre ható manuális technikákat és egy nyugattó relaxációs módszert mutatok be.


A 3 napos minikurzus azoknak a klimax előtt álló nőknek való, akik túlhajszolt életet élnek, nehezen kelnek, nehezen feküdnek, álladóan fáradtak, és már megjelentek a kimerültségnek az egyes tünetei. pl: fejfájás, derékfájás, ráncok-karikás szem, hajhullás vagy rossz emésztés.

Azoknak is szól a 3 napos minikurzus, akik benne vannak a klimax változó korban és szeretnék, hogy a minden napjaikat ne határozza meg a hangulatingadozásból fakadó düh, idegesség, valamint az éjszakai izzadás, az ízületi fájdalom és a mulandóságnak, az öregedésnek a gondolata.

Továbbá, azoknak a nőknek is szól, akik túl vannak már rég a klimaxon, fájnak az ízületeik, nehezen mozognak, és az ebből adódó stressz miatt állandó frusztráció és idegeskedés van rajtuk.

Az a közös ezekben az emberekben, hogy küzdenek, sanyargatják magukat, de még sem érnek el eredményt.

A célom, hogy megtanítsalak karbantartani a testedet ízületekre ható önmanuális technikákkal, kötőszövet lazító és nyújtó mozgás formákkal, stressz oldó relaxációs módszerrel, finom tehermenetsítő étkezéssel és speciális gyógynövény terápiával.

Ezen tudással fiatalosan és egészségesen tartod magad, úgy hogy fájdalom mentes, mozgékony és fitt maradsz, megszabadulsz a hangulat ingadozástól, az idegeskedéstől, a ráncoktól, és a felesleges plusz kilóktól.

Hiszen az életben a legfontosabb az egészség magtartása. Ugyanis, ha van egészség, akkor teljes boldog élet élünk a családunkkal, és barátainkkal, a hobbinkkal, és a bakancs listás vágyainkkal.

Ezért, ha szenvedve, rohanva éljük a minden napi életet, és nem figyelünk oda magunkra, akkor megjelenik az idegeskedés, a mulandóságnak a gondolata, végül megmutatkozik a tünet, a betegség, végül a vegetáció. Te döntésed, hogy hosszú boldog életet élsz, vagy a pénz után rohanó rövid sóvárgó életet választod.

Gyere a 3 napos INGYENES minikurzusra, ahol értékes tudás kapsz.

 

3 napos Minikurzuson szó lesz 3 titokról:

 1 Titok:

Mit kezdjek magammal az öregedés ellen, hogy a jövőben ugyan ilyen fiatalos, mozgékony, energikus, nyugodt, ízületfájdalom mentes legyek?

Mi az az elméleti biokémiai alap amivel megértjük, hogy mit miért csinálunk. Ezzel egy biztos tudás alapot kapunk, mellyel átlátva sokkal nagyobb sikereket érünk el.

 2. Titok:

Hogyan tanulhatom meg és gyakorolhatom be a Jugandi módszert?

Hogyan szüntetjük meg az ízületi fájdalmat a komplex módszerrel?

Hogyan fiatalodunk meg a komplex módszerrel?

Mit kell tenni a kiegyensúlyozott hormonális rendszerért?

Szó lesz arról, hogy a hajhullás és a ráncok ellen mi a megoldás.

Mutatok speciális izomteszteket, ízületi manuális kezelést, és kötőszöveti lazítást.

  3. Titok:

Hogyan alakítjuk ki a komplex módszert, anélkül hogy tehernek éreznénk meg?

Hogyan szüntetjük meg az agyalást és nyugtatjuk le magunkat?

Mutatok speciális relaxáló nyugtató technikát, melyet bármikor bármilyen nehéz helyzetben használhatsz.

 Esettanulmányokat mutatok be, melyekben gyors és tartós eredményeket értünk el.

 

Ki vagyok Én?

Guj Péterné Juhász Andrea vagyok okleveles vegyész biokémiai szakiránnyal, gyógynövénykutató és szakértő Fitoterapeuta és Alkalmazott Kineziológus manuál terapeuta, pilatesz oktató vagyok. A saját problémáimon és régi betegségem által kifejlesztettem a Jugandi komplex módszert, mely speciális gyakorlatokból áll.

Hihetetlen felépüléseket, teljes életminőség javulásukat és életek teljes pozitív 180 fokos fordulatait láttam már. Ez mind annak köszönhető, hogy a tudatosan felépített testi tisztítással, feltöltéssel, a traumáink feldolgozásával és a mozgásrendszerünk karbantartásával megújulunk. Ezáltal eltűnnek a toxinok, a szabadgyökök, a gyulladás, antioxidánsokkal feltöltjük a szervezetet akkor az immunrendszerünk, a sejtjeink képesek új erőre kapni és rendbe hozni a testünket.