Jelentkezem az előadásra

Az öregedés, az ízületi fájdalmak, a ráncok, a hajhullás, a hasi zsír kialakulása belülről indul el, kihat minden rendszerünkre. Végül a szervek meszesedésével és működésük állandó csökkenésével folytatódik.

Ezen problémák ellen nagyon nehéz kialakítani a mai rohanós, túlhajszolt, stresszes világban egy megfelelő módszert, mert nem értjük a szervezet biokémiai működését és  nem látjuk át a miérteket. Azonban a szervezet biokémiai folyamatainak a megértésével világossá válik, hogy egy tünet mind a mentális-, a mozgás- és az anyagcsere rendszerre is kihatással van.

Szükségünk van egy komplex módszerre, melyet kényelmesen az otthonunkban végezhetünk. Ezáltal be tudjuk vezetni az életünkbe azokat a technikákat, melyek örök fiatalon, fitten, mozgékonyan, fájdalommentesen, nyugodtan és kiegyensúlyozottan tud Minket tartani.

Vegyél részt az ingyeneselőadáson és ismert meg a szervezet biokémiai működését és a Jugandi Komplex módszert, hogy lásd a megoldáshoz vezető utat.

Átbeszéljük a szervezet biokémiai működését, hogy megértsd a szervezeted miértjeit.

Megmutatom hogyan kell egyszerre kezeli a mentális-, anyagcsere- és mozgásrendszeredet, hogy aktív, fájdalommentes és fiatalos tested legyen.

Mit kell tenni a kiegyensúlyozott hormonális rendszerért.

Szó lesz arról, hogy a hajhullás és a ráncok ellen mi a megoldás.

A rossz testtartás által kialakult test aszimmetriádat milyen mozgással, nyújtással és ön manuális technikákkal tudod helyre állítani, hogy az ízületi fájdalom megszűnjön.

Elárulok neked 3 titkot:

Hogyan alakítjuk ki a komplex módszert?

Hogyan szüntetjük meg az ízületi fájdalmat a komplex módszerrel?

Hogyan fiatalodunk meg a komplex módszerrel?

Esettanulmányokat mutatok be, melyekben gyors és tartós eredményeket értünk el.

Jelentkezem az előadásra