Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

5 dolog, amit tudnod kell a szép arcról natúr kozmetikumokkal, stresszkezeléssel, gyógynövényekkel

Mi az a Jugandi Módszer?

2021.04.03 17:08
Mi az a Jugandi Módszer?

 

Üdvözöllek, Guj Péterné Juhász Andrea vagyok Okleveles Vegyész, Fitoterapeuta Gyógynövény szakértő és Kineziológus.

 

Üdvözöllek, Guj Péterné Juhász Andrea vagyok Okleveles Vegyész, Fitoterapeuta Gyógynövény szakértő és Kineziológus.

Jugandi módszer megalapítójaként segítem azokat a nőket, akik a mindennapi rohanó kimerült életükben az egészségügyi gondjaik gyökeresen oldódjon meg. Tudományos alapokon bizonyított gyógynövényekkel a szervezet kitisztításával és a működésük támogatásával belsőleg, külsőleg 100% természetes natúr kozmetikumokkal, és lelkileg érzelmi stabilitás és stressz oldó meditációkkal foglalkozom. Cikkekkel, hasznos tanácsokkal segítem a hozzám forduló nőket.

Hogyan lettem a Jugandi Módszer megalapítója?

Gyerekkoromban nagyon lámpalázas, félénk és gátlásos voltam. Ezáltal gyerekként az Agykontrollt tanultam meg, és alkalmaztam. A meditációs módszereket tanulmányoztam elkezdtem azokat kombinálni. A középiskolai évekre az önbizalmam helyre állt, és egyre sikeresebb lettem. Vegyipariban szappant és parfümöt is készítettünk. Az Egyetemen célirányos voltam, mely végén 2009-ben lettem Okleveles vegyész.

Életem második nagy megmérettetése 2010-ben volt, mikor egy komoly pajzsmirigy betegségem lett, melyet az orvosok 1 év gyógyszeres kezelés után beállítottak, azonban a párom nagyon beteg lett. Mikor már látszott, hogy az életveszély elmúlt, a pajzsmirigyem annyira kikészült, hogy az orvosok műtöttek volna.

Azonban tudtam, hogy a problémám lelki eredetű, így tovább mélyítettem tudásom, és meditációs módszeremmel és gyógynövényekkel teljesen meggyógyítottam magam fél év alatt. Több féle meditációs módszer összekombinálásából megszületett a saját módszerem.

2014-ben elvégeztem még a kineziológia One Brain 6 tanfolyamát, mely nagy változást hozott az életemben. A módszerembe beépítve 2015 óta foglalkozom a természetgyógyászattal.

Sok változásokat indítottam el az emberekben, akiknél az eddigi életük 180 fokos fordulatot vett. Sokaknak, akinek nem volt párja, kezelésem után azonnal lett önbizalma, majd párkapcsolata. Sokak lefogytak, volt, aki egy rossz párkapcsolatot hozott helyre stb.

Az életem harmadik megmérettetése nagyobbik gyerekem születése után sok súlyfelesleg ledása volt. Megalkottam egy fantasztikus Fogyi teát, mely csökkenti a vércukor szintet, normalizálja a koleszterint, szervek működését támogatja és méregteleníti. Nagyon sokat segített a tea, és az Anti-Cellulite 6 gyógynövényes koffeines testápoló, továbbá a módszeremmel a fogyásomat gátló negatív gondolatok kitörlésével az életmódom magától beállt. Nem kellett diéta, így nincs jojó effektus.

Több év tapasztalatszerzés és több mint 10 módszer összekombinálásával alakítottam ki a saját módszeremet, és 2018-ban megnyitottam a rendelőm kapuit. A Jugandi módszerrel kezeltem mindenkit, melynek lényege, hogy lelkileg meditációs módszeremmel, a gyógynövény teáimmal szervezet kiszítatásával és működése támogatásával és magas hatóanyag tartalmú krémjeimmel a gondokat segítek megoldani.

Szeretnéd tudni, hogy a szép bőr, csinos forma és kiegyensúlyozottságot a Jugandi módszerrel, hogyan lehet véghez vinni? Ingyenes E-book - ban elovashatod.

 

Légy részese a Jugandi Módszernek, kövess a social media felületeken, és hasznos tudásokat osztok meg veled.