Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

5 dolog, amit tudnod kell a szép arcról natúr kozmetikumokkal, stresszkezeléssel, gyógynövényekkel

Válaszok általatok feltett kérdésekre

Juhász Andrea
Juhász Andrea
2021.04.25 13:37
Válaszok általatok feltett kérdésekre

Krémekkel és Fogyi teával kapcsolatban kérdeztétek:

    

   1. Nagyon Zsíros a bőröm, mit ajánlasz rá?

   A nagyon zsíros bőrre szappant ajánlok, semmi más arclemosó nem jó, hiszen itt a nagy mennyiségű faggyút, az elhalt hámsejteket és a méreganyagot stb. kell eltávolítani. Ilyen esetben kevés esszenciális olajjal, vitaminokkal és hatóanyagokkal táplálni kell az arcbőrt.   

   1. Terhesség alatt, szoptatás során lehet az Arcápolót használni?

   Nagyon sok kismama bajban van a kozmetikumok használatával. Hiszen az olyan kozmetikumot, mely nem natúrkozmetikum, nem ajánlatos használni, ugyanis a parabének, butilhidroxianisol (BHA), PEG -1,4 dioxane nagyon káros hatású. Azonban a natúrkozmetikumokba is tesznek olyan illó olajokat, melyeket nem lehet a terheseknek használni, ilyen például a muskotályzsálya illóolaj, melynek Ösztrogén szerű hatása van, mely serkenti az összehúzódásokat. Terhesség alatt egy gyógynövényt sem lehet használni. Az illóolajok közül is a citromot, a pálmarózsát és a levendulaolajat lehet használni. Az arcápoló krémek biztonságosan használhatók a terheseknek.

   1. Milyen vastagon kell felvinni a krémet?

   A krémnek nagyon magas a hatóanyagtartalma, ezért vékonyan kell felvinni. Ennek következtében a tapasztalat az, hogy a egy üvegcsében található krém két hónapra elegendő mennyiség. 

    

   1. A szemránckrém miért nem pumpás adagolóban van?

   Sok pumpás adagolót kipróbáltam már, de Nekem egy rész az adagolóba folyton beragadt, mely sok gondot okozott számomra. Továbbá nagyon nehezen lehet az aljáról kipiszkálni a krém megmaradt részét.

   Miután natúrkozmetikumról beszélünk, ezért a használatkor először mindig arcot mosunk, ezáltal a kezünk is tisztává válik, így nyugodtan belenyúlhatunk a kezünkkel a tégelybe. Legalábbis évek óta így használom Én is.

    

   1. Nem fehér a krém, ez mitől van?

   Az A vitaminnak, a karotinnak és a Q10 koenzimnek is tűzpiros színe van, az E vitaminnak, és a B5 vitaminnak erős narancssárga színe van, melyek színezik a krémet. A magas vitamintartalomnak ezért az ára az, hogy nem hófehér a krém.

   1. Terhesség alatt lehet-e használni a Feszesítő Anti-Cellulitisz Natúr Testápolót?

   Terhesség és szoptatás során semmilyen gyógynövénytartalmú krémet nem lehet használni. 

    

   1. Hogyan igyam a Fogyi teát, ha a munka mellett nem sok időm van teázni?

   Én ezt úgy oldottam meg, hogy reggel a teafüvet 1 liter forró vízzel leforrázom, majd elkészülök és elkészítem a családot az indulásra, eközben kb.15 perc eltelte után egy hordozható üvegbe leszűröm és egész nap iszom étkezés közben és után is. 

   1. Milyen gyorsan lehet lefogyni a Fogyi teával?

   A visszajelzésekből az derül ki, hogy ha valaki oda figyel, keveset eszik és egészségesen táplálkozik, emellett issza a Fogyi teát, akkor átlagosan havi 2-5 kg közötti a súlyvesztés. 

   1. Hogyan táplálkozzak?

   A táplálkozásról írtam egy tanulmányt, melyet Orvosprofesszorok és számos szakember tudományos bizonyítékkal alátámasztott, ezzel a tudással bemutatom az egészséges táplálkozást. Az általam készített desszertekről és egyéb finomságokról készültek receptek, melyek egy e-bookban találhatók, melyek tartalmazzák az elkészülés pillanatait is. Ezeket nemsokára prezentálni fogom.

              

   „Andi egy két lábon járó problémamegoldó, segítőkész személy. Nagyon sokáig nem tudtam felemelni a jobb karomat a vállamál magasabbra. Mindenféle krémet, terápiát kipróbáltam, de semmi nem használt. Egy véletelen során találkoztam Andival, aki teljesen ingyen felajánlotta, hogy megvizsgálja a a karomat. 10-15 perc volt, beszélgettünk és Ő közben a karommal csinált valamit. Egyszer csak felemeltem a kezem a fejem felé. Le kellett üljek annyira elérzékenyültem. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy több év után felbírom emelni a karom. Utána ajánlotta a teáját és a krémjét, mely teljesen rendbe rakott.”

   Serbánné   „Andi maga a nyugalom és a kiegyensúlyozottság, már vele beszélgetni is megnyugtat. Két vagy három éve Andi felajánlotta Nekem, hogy teljesen Ingyen megtanítja Nekem az Őáltala kialakított meditációs módszertét, mely fantasztikus volt. Tartom Andival a kapcsolatot azóta is és barátnők lettünk. Andinak az arckrémjeit és a 20 gyógynövényes krémjét is kipróbáltam. Nem találkoztam még ilyen gyors hatású krémekkel, melyeknek az állaga, az illata és az azonnali hatása nagyon meglepő, mindemellett még természetes és vegyszermentes is. Amikor Andi még csak ajándékba készítette a krémeket, mondtam Neki, hogy ezt másnak is meg kell mutatni, nem szabad ezeket a csodákat nem bemutatni.”

   Boetsch Éva