Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

5 dolog, amit tudnod kell a szép arcról natúr kozmetikumokkal, stresszkezeléssel, gyógynövényekkel

Legegészségesebb táplálkozás

Juhász Andrea
Juhász Andrea
2021.05.04 10:41
Legegészségesebb táplálkozás

Szeretnél egészségesen kiegyensúlyozottan enni, anélkül, hogy görcsölnöd kellene a súlyodon, és a velejáró betegségeken?

Szeretnél egészségesen kiegyensúlyozottan enni, anélkül, hogy görcsölnöd kellene a súlyodon, és a velejáró betegségeken?

Nehéz munka mellett odafigyelni az egészséges táplálkozásra, mert a szupermarketek széles választéka és hozzá millió különféle tanács körbe vesz. Mit egyenek a gyerekink és mi, hogy egészségesek maradjunk?

Anélkül, hogy drasztikus életmódváltásba kezdj, most bemutatok egy működő módszert, mellyel boldogabb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb és pénztárca kínélő leszel. Tartalmas 24 oldalas töményt tudást írtam meg számodra, és hozzá 29. oldalas szénhidrát csökkentett receptes e-book.

Ebben az e-bookban rávilágítok a táplálkozás történelemre, melyben a több 1000 éve kialakult emésztőrendszerünkre ható étkezésünk gyökereiben változott meg. Hiszen az étkezésünkben nagy zűrzavart kavarnak az iparágak és a gazdaság, ezáltal megjelentek a legfőbb halálozási okok a szív és érrendszeri betegségek.

Ebből a zűrzavarból szeretnélek kivezetni és számos orvos professzor írásait is belevonva bebizonyítani Neked, hogy mi a helyes táplálkozás.

Az E-bookban több mint 50 oldalon szerepel:

  • Táplálkozás történelmünk 20. század előtt
  • 20. század utáni orvosok és táplálkozási tudósok tanulmányai és a gazdaság ellentéte
  • Legegészségesebb táplálkozás a modern világunkban alátámasztott tudományos bizonyítékokkal
  • Mely szénhidrátokat, zsírokat, fehérjéket, vitaminokat, és ásványi anyagokat szükséges fogyasztanunk?
  • Hogyan működik a gyomrunk és az agyunk?
  • Milyen mozgásformákat csinálhatunk? Részletes edzés tervvel leírom.
  • Csökkentett szénhidrát és zsírtartalmú egészséges desszert és egyéb receptek.

 

Szeretnél fogyni, vagy egészségesebben élni? Szeretnél Gyógynövényszakértő Fitoterapeuta vegyész által összeállított teával és Feszesítő Cellulit elleni krémmel, és szakszerű tanácsokkal kiegyensúlyozni a táplálkozásod?

Akkor most a Különleges Fogyi csomaghoz ajándékba járó több mint 50 oldal tömény tudásnak az első oldalaiba beleolvashatsz.

Érdekel megnézem.

Ide kattints!