Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

5 dolog, amit tudnod kell a szép arcról natúr kozmetikumokkal, stresszkezeléssel, gyógynövényekkel

Fogyás stressz menetesen és méreganyagok nélkül

Juhász Andrea - Jugandi
2021.11.17 18:28
Fogyás stressz menetesen és méreganyagok nélkül

 

Fogyás stresszmenetesen és méreganyagok nélkül

Az a tudatos nő vagy, aki gyökeresen akarja megoldani a gondokat, és nem csak felületesen?

Ha ezek igazak rád, akkor ez a cikk neked szól!

Az a tudatos nő vagy, aki gyökeresen akarja megoldani a gondokat, és nem csak felületesen?

Ha ezek igazak rád, akkor ez a cikk neked szól!

Ha belefogsz egy tehermentesítőkúrába vagy diétába vagy bármilyen egészségmegőrző kúrába, akkor 3 fontos dologra érdemes oda figyelni.

Az egyik fontos tényező, hogy figyelembe kell venni, hogy a kúrák során beindul a méregtelenítés. Egy méreganyaggal teli szervezet kitisztításához szükség van a megfelelő gyógynövényekre és a gyógyító táplálékokra. Csak úgy beleugrani egy kúrába nagyon veszélyes. Sőt, ha esetleg csökkentett veseműködésed vagy emésztőrendszeri betegséged is van, akkor többet árthatsz, mint használsz.

 

A másik fontos tényező, hogy az idegrendszer és a hormonális rendszerünk egyszerre működik. Így, ha ideges, frusztrált, haragos vagy szorongó vagy, és állandóan negatív gondolataid vannak, akkor az idegrendszer és hormonális rendszer által működtetett emésztésed nem lesz megfelelő. Mivel az idegrendszer karmesterként irányítja a hormonális rendszered, ezért a hormonális rendszer által írányított emésztésre is kihat. Tehát csinálhatsz bármilyen kúrát, nem lesz eredményes, ha mentálisan nem vagy kiegyensúlyozva. Hiszen az idegrendszer és hormonális rendszer, ha le van terhelve, akkor a kúra során még jobban le fog terhelődni. Ezáltal ellenkező hatást érsz el. Ezért van az, hogy a diéta után nagy zabálások jönnek.

A harmadik fontos tényező a megfelelő táplálkozás. Vegyészként sok-sok éve abba a kutatásban veszek részt, hogy melyek azok a gyógynövények, zöldségek, gyümölcsök, melyeknek hatóanyagai, vitaminjai, flavonoidjai feltöltik a szervezetet és erősítik az immunrendszert. Mivel és hogyan lehet a kertünkből, vagy a biopiacról különleges táplálékokat készíteni. A természet patikája mindig ott lesz, és bármikor segíteni fog neked.

Természetgyógyászként több év alatt megtapasztalt gyógyulásokból létrehoztam a Jugandi módszert. Ezáltal az a célom, hogy ebben a három dologban segítsek Neked.

Ha szeretnél egy boldog és kiegyensúlyozott életet, akkor ezt az egymástól elválaszthatatlan 3 tényezőt figyelembe kell venned! Számtalan tudásanyaggal, gyógynövényekkel és gyógykrémekkel segíteni foglak.

Ismerkedj meg egy komplex gyakorlatias stresszoldó technikával, melyet az élet minden nehéz helyzetben fel tudsz használni. Mindemellett szakmailag jól felépített tehermenetsítő kúrát is találsz benne, melyet az orvos tudományból bemutatott kutatásokkal prezentálok. Ez a tudás nem egy tanfolyam ára és nem is kezelésé, hanem egy könyv ára. Olvass bele a Jugandi könyvbe.

Ebben a cikkben a fogyás és a hozzá tartozó 3 tényezőjéről fogok neked írni.

Ha szeretnél magabiztosabb és csinosabb lenni, úgy hogy egészségesebb és mentálisan kiegyensúlyozott legyél? Akkor olvass tovább!

Ez a cikk azoknak a tudatos nőknek szól, akik a problémákat a gyökérénél szeretné megoldani, és nem csak felületesen szeretnék érinteni.

A mindennapi, rohanó életben nem sok időnk van magunkra. Folyamatosan érnek minket diszstresszek és nehéz kihívások, melyek leterhelnek bennünket. Ezáltal elvonják a figyelmet a vágyaikról, így 22-es csapdába kerülünk. Aztán megoldunk minden problémát, majd megint belekezdünk egy újabb diétába, és kezdődik minden előről. Évről évre kialakul egy jojó effektus. Karácsonykor felszedünk pár kilót, majd tavasszal megpróbáljuk leadni.

A megoldás, hogy tudatosan gyökerénél oldjuk meg a gondjainkat. Alakítsunk ki egy olyan életvitelt, melyben a mindennapi rohanó élet ellenére, akkor is boldogak és életvidámak tudunk lenni.

Érdekel az a 3 dolog, amelyek befolyásolja a fogyásod?

Az első, hogy megérsük az emésztésünk és stressz kapcsolatát. Az idegrendszer és az emésztés kéz a kézben jár. Ha ideges vagy, akkor az „üss vagy fuss” stresszreakcióban a szimpatikus idegrendszeri hatás által a gyomorműködés gátlódik. Mindezek mellett, a hasnyálmirigy inzulint kezd termelni, hogy az izmok minél több cukrot képesek legyen felvenni. A stressz hatására emésztés lelassul, és a szervezet azon fáradozik, hogy „üss vagy fuss” reakcióban elég energiád legyen.

Dr. Opál Ferenc Az emberi test 2. részben leírja, hogy: „kísérletileg sikerült összefüggést kimutatni a központi idegrendszert ért behatások és a fekélyképződés között. A fekélybetegségben szenvedők általában az ideges alkatú emberek.”

Ennek következében, gyorsan eszünk és nincs ideje az idegi és hormonális rendszernek jelet küldeni neked, hogy bőven elég ételt ettünk már. Ideges ember többet fog enni, ráadásul az emésztő szervek sem fognak megfelelő egyensúlyban dolgozni. Tudni kell kezelni a stresszt, ezáltal az idegrendszerünk és hormonális rendszerünk is kiegyensúlyozottan fog működni.

Szeretnél erről bővebben is olvasni, akkor ajánlom figyelmedbe a Jugandi Módszer könyvemet, amelyben részletesen tudományos bizonyítékokkal alátámasztva le van írva az emésztés és stressz kapcsolata. Továbbá egy komplett stresszoldó módszerrel bemutatom, hogy az élet különböző stresszes helyzetében hogyan leszel képes megnyugodni.

A második dolog, amelyet meg kell értenünk az a kalória deficit létrehozása és fenn tartása. A lényeg, hogy a táplálkozással beviszünk egy adott mennyiségű kalóriát, és attól egy picivel több kalóriát szükséges ledolgozni. Ezáltal a kalória deficit hatására a szervezetünk a zsírtartalékjainkhoz fog nyúlni.

A kalória deficitet megfelelő táplálkozás mellett több mozgással érhetjük el, melynek sok számos egyéb pozitív hatása is van.

A harmadik dolog, hogy a zsírsejtekben elraktározott méreganyagok mind a véráramba kerülnek, így a méregtelenítő szervek leterhelődnek. Azonban a szervezet azon fog fáradozni, hogy ne kerüljön ez a sok méreganyag a véráramba. Ha mégis elkezdel egy alacsony kalóriás diétát, akkor fájhat a fejed, kóvályoghatsz és nagyon fogod kívánni az édeset. Ehetsz bármit ami egészséges, de mértékkel. A Jugandi Módszer könyvben erről többet is olvashatsz.

A méregtelenítő szervek munkájának a támogatására a megoldás  a Force of Nature Fogyi tea, mely kalória deficit kialakítására, a vércukorszint és koleszterinszint csökkentésére is hatással van.  

Érdemes a bőrünket feszesítő krémmel masszírozni, így a nyirokkeringés felgyorsul, és a méregtelenítés intenzívebb lesz. Emellett a bőrünk feszesebb és egészségesebb kinézete lesz. Ezen célból megalkottam egy olyan feszesítő krémet, mely koffein tartalma által a bőr alatti zsírszövetet bontja. Továbbá a gyulladás csökkentő, hidratáló kendermagolaj segíti a bőrbejutását, és a további 4 gyógynövény segíteni fogja a narancsbőr eltávolítást.

A Jugandi Módszer könyvben segítek mindenben számodra, ahol egy gyakorlatias módszerrel tudod kezelni a stresszt. Az egészséges táplálkozásra megtanít, és sok mozgásformát mutat be. Az egyedileg megtervezett és gyógynövényszakértőként összeállított Fogyi tea kiméregteleníti a testet, és segít a kalória deficit létrehozásában.

Ha érdekel a fogyi tea, kattits ide!