Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

5 dolog, amit tudnod kell a szép arcról natúr kozmetikumokkal, stresszkezeléssel, gyógynövényekkel

5 dolog, amit tudnod kell a szép arcról natúr kozmetikumokkal, stresszkezeléssel, gyógynövényekkel

Egyre több és több a tudatos ember van, aki odafigyel az önmaga és a családtagjaik egészségének megőrzésére gyónövényekkel, jó minőségű, természetes natúr kozmetikumokkal és stresszkezelési módszerekkel. A legtöbb tudatos ember úgy születik, hogy szeretne egy krónikus-idült betegségből felgyógyulni és megtartani az egészségét.

Célom, hogy ezeket a tudatos embereket természetgyógyászként segítsem, és a többéves tapasztalatomat átadjam. 

Egészséges, magabiztos és boldog közép- és időskor kialakítása igenis lehetséges.

 

 

Fogyás stresszmenetesen és méreganyagok nélkül

Szeretnél egészségesen kiegyensúlyozottan élni?

Szeretnél egészségesen kiegyensúlyozottan enni, anélkül, hogy görcsölnöd kellene a súlyodon, és a velejáró betegségeken?

Krémekkel és Fogyi teával kapcsolatban kérdeztétek:

    

   Azoknak a nőknek íródnak a soraim, akik sehogy sem tudnak lefogyni, akármilyen diétát folytatnak és mellette még mozognak is. Továbbá azoknak, akik állandó jojó effektustól szenvednek, diéta vagy speciális csodaszer által lefogynak, majd idő multán visszaszedik mindazt, amit leadtak. 

   Tudtad, hogy tudományosan bebizonyították, hogy az arcráncok szervi betegségeket is mutatnak? Bőrápolás nem ott kezdődik, hogy milyen kozmetikumot használjunk. Elsőnek azt kell megvizsgálni, hogy milyen a test egészsége. 

   Ez a cikkem bemutatja a bőr szerkezetet, mellyel megállapíthatod a bőrtípusod. Majd bemutatom, hogy a ráncosbőr és a szervezet között milyen kapcsolat van. Jó olvasást kívánok!

    

   Üdvözöllek, Guj Péterné Juhász Andrea vagyok Okleveles Vegyész, Fitoterapeuta Gyógynövény szakértő és Kineziológus.

    

   Tudtad, hogy mitől natúr a natúr kozmetikum?

   Bemutatom a kozmetikumainkat, hogy mitől is natúr. Leírom elsőnek, hogy mi nincs a krémjeinkben, majd mi van helyettük a kozmetikumainkban.

   Fogyás titka

   Mindannyian arra vágyunk, hogy vonzók, fittek, magabiztosak legyünk. A probléma néha az, hogy a vágyunkat fölös kilók befolyásolják. Hiszen tudjuk, hogy a fölös kilók cukorbetegséget, szív és érrendszeri betegséget, és levertséget okozhat. Oké, de 2 gyerek, családi ház, két munkahely mellett mikor legyen időm magamra?