Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/430-18-42

Egészség Szépség Természetesen

 

Hogyan tudunk fájdalommentes életet élni, úgy hogy teljes és minőségibb életünk legyen?

 

 

Foglald le a helyed az április 29. tartandó Debrecen Csap utca 5. szám alatt:

Tudjuk, hogy 40 éves kor felett csökken az anyagcsere, hormonális változások vannak, fáradékonyabbak és ingerlékenyebbek vagyunk, mindamellett hogy a tág családban, a munkahelyen, és a ház körüli feladatokat is el kell látni.

TITOK, amiről szó lesz az ingyenes előadáson, hogy:

Mi az a 6 dolog, amire oda kell figyelni, hogy fiatalosak, egészségesek és energiadúsak maradjunk?

  1. Hogyan épül fel az emésztő rendszer és milyen változásokon megy át? Ha nem figyelünk oda, milyen következményei lehetnek, és mit tehetünk ellene?
  2. Mit történik a csont- és izomrendszerben 40 felett? Milyen fontos tényezőre kell odafigyelni, hogy egészséges, fitt és fájdalommentesek maradjunk?
  3. Milyen folyamatok játszódnak le a szervezetünkben, melyek kihatással vannak a bőrre? Elárulom, hogy mit tudunk tenni.
  4. Elmagyarázom, hogy milyen hatással van a hangulatingadozás, az idegeskedés a stressz a szervezetre, és mit tudunk ellene tenni?
  5. Hogyan válj sikeressé, boldoggá az életben, anélkül hogy a családodat mellőzni kellene, mégis élvezd az életet és legyen időd önmagadra?
  6. Beszélünk arról, hogy tarts lépést a környezetddel, és ne maradj le semmiről. Mi az a fontos elv, amit ha betartól garantálom, hogy az életet élvezni fogod leépülés nélkül.

Foglald le a helyed, mert a helyek száma korlátozott.  Előadás végén kérdezhetsz és ingyenes konzultációban is részt tudsz venni.

 

Miért bízhatsz meg bennem?

Guj Péterné Juhász Andrea vagyok okleveles vegyész, és a kötelezően választott szakirányom a biokémia volt. Gyógynövények kísérletezésével foglalkozok már az egyetem óta. Később gyógynövény szakértő fitoterapeuta lettem. Ezen időszakban megtanultam az Alkalmazott  Kineziológia minden ágát és számos izom, csont és ízületekre ható manuál terápiákat. Egészségügyi szakemberként elkezdtem beteg emberekkel foglalkozni.

Több mint 10 évnyi kutatás, tanulás és 7 évnyi betegek kezelése után kifejlesztettem egy komplex módszert. Azt tapasztalatam, hogy a betegségekből való teljes felgyógyuláshoz és az egészség megtartásához komplexen minden rendszerükre ható kezelés sorozat szükséges. Így alakult ki a Jugandi Komplex Módszer, mely gyökeres és tartós megoldás nyújt. 

Bármilyen kérdésed van, szeretettel várunk Debrecen Csap utca 5 számnál.

Hívj bátran 06-30-430-1842

Szeretettel várunk Április 29.-én egész napos nyíltnapunkra, ahol kipróbálhatod kozmetikumainkat és megkóstolhatod gyógyteáinkat. Szakértői szaktanácsadásban is részesülhetsz.

Szeretettel várunk továbbá minden érdeklődőt a 16 órától 17 óráig tartandó ingyenes előadásra, melynek témája:

Hogyan tudjuk megszűntetni az ízületi fájdalmainkat és megtartani fiatalságunkat?

 

Érdemes előre bejelentkezni, hogy a megfelelő ülő helyet biztosítani tudjuk.

 

Nézd meg videónkat!

 

Miért van nagy szükség a Jugandi módszerre?

Gyökeres megoldást ad a tüneteidre, a problémáidra.

Tanulható, könnyen elsajátítható, önmagadnak családodnak gyógyítójává válsz.

A szorongásod, a pánikod, a hangulat ingadozások megszűnnek.

Fittebb, csinosabb, energikusabb, magabiztosabb leszel, a bőröd gyönyörű kitisztult, feszes lesz.

Az életszínvonalad sokall – sokall jobb lesz, ezáltal céltudatosabb sikeresebb leszel az életedben.

 

Akik már részt vettek egy tanfolyamon a következőket mondták és írták:

"Régóta küszködtem ízületi fájdalommal. Gyógyszereres kezelések mellett is újra-újra visszatért. Gondoltam, kipróbálom, mert nagyon hatásos lehet. Ennek érdekében felkerestem Andit. A kezelések hatására és tanácsait szigorúan betartva lényeges javulás következett be. Ebben a kellemes környezetben korrekt, odafigyelő, hozzáértő kezelésben részesülök. Kérdéseimre helytálló és megnyugtató válaszokat kapok. Ajánlom másoknak is bizalommal. Köszönöm a kedvességét és a türelmét. További sok erőt és kitartást kívánok !!! Üdv, Gizus" Jánvári Gizella 61 éves

„Én személy szerint mindenkinek ajánlom ezt a gyakorlatot. Nagyon egyszerű gyakorlat, könnyen lehet meditációs állapotba kerülni, egyszerűen el lehet képzelni mindent. Segíti oldani a régi stresszes emlékeket. Megmutatta a jövőképemet. Az én korosztályomnak nagyon tudom ajánlani, mert oldja az iskola által okozott stresszt, segít ellazulni.” Kanál Máté 18 éves

„Nagyon felfrissültem, és sokkal kellemesebben érzem magam. Úgy érzem, hogy nagyon jó hatással van rám. Kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb vagyok. Ajánlom mindenkinek, aki stresszes életet él.” Eszer Tamás 39 éves

„Ez a vezetett meditáció tudatosan, nagy szakértelemmel felépítve lépésről lépésre rávezet az önismeretre és az öngyógyításra. Ez a módszer mindenki számára érthető és elsajátítható. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni azért, hogy egészségesebben és energikusabban élje a mindennapjait.” Nagy Éva 64 éves

„Fáradt voltam, mikor ide jöttem, a meditáció végére felfrissültem. Kellemes bizsergőérzést éreztem a fejemben, pici nyomás az elzáródás helyén. Kezelés után meleg arc érzet hideg tapintású bőr mellett. Segített feltöltődni, és az aktuális problémámra segített rávilágítani. Egyszeri „kezelés” nem elégséges szerinem, többszöri kezeléssel lehet oldani a problémát. Ezen okok miatt ajánlanám a kezeléseket mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni az önmagukat akadályozó, korlátozó tényezőitől.” Boetsch Éva - 35 éves

"Nagyon kedves, segítőkész és kiváló szakember. Bátran ajánlom mindenkinek." Kóris Laura

"Nagyon jó, hasznos szakmai tanácsok. Szakmailag kiemelkedő szolgáltatások, előadások. Nekem nagyon sokat segített. Mindenkinek csak ajánlani tudom." Kerekesné Juhász Anna 25 éves

"Komoly szakmai háttér. Andi nagyon felkészült, alapos munkát végez, mindemellett nagyon intelligens, segítőkész, empatikus személyiség. Örülök, hogy megismertem. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, nekem nagyon sokat segített." Sándor Anita